INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO A doua înfrângere pentru Răzvan Lucescu în Grecia: "Am fost proști, dar avem și o gravă problemă psihologică"

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 11:38

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a pierdut meciul cu AEK Atena, 0-1. Antrenorul român susține că diferența s-a făcut în lipsa de încredere a echipei în meciurile la Atena: ”A fost un joc urât, au învins cei mai deștepți. Îmi reproșez că n-am evitat eliminarea lui Zambrano".

Răzvan Lucescu a pierdut al doilea joc cu PAOK în acest campionat, cu același scor, 0-1, și tot la Atena, și a căzut pe locul 3, depășită fiind și de adversara de duminică seara, AEK.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Un meci început bine, cu gazdele în zece (Araújo eliminat în minutul 8), dar gestionat nepotrivit. "Am fost proști, iar ei deștepți. Am fost confuzi și anxioși, n-am știut să profităm de avantaj, apelând la mingi lungi. I-am lăsat să respire", s-a plâns Luce jr.

"Au profitat din orice"

Antrenorul român a admis că și el a greșit că nu l-a scos pe Zambrano înainte să ia al doilea "galben", în minutul 35. "Nu am vrut să pierd o schimbare din prima repriză, mai ales că eram conduși, după un alt gol primit stupid. Grava noastră problemă, una veche la club, e psihologică. Nu avem încredere în deplasare, în special când mergem la Atena. E diferență mare față de partidele de acasă. Îmi povestea un jucător că s-a săturat să tot piardă aici. Meciul a fost urât, AEK a profitat de orice situație. Trebuia să marcăm din patru ocazii create". 

8 cartonașe galbene și 2 roșii (ultimul în prelungiri) a primit PAOK duminică, AEK încasând 4 avertismente și o eliminare

"Știm ce să facem și putem s-o facem, dar nu ne depășim limitele. Fotbalul înseamnă reacție, agresivitate și cum gestionezi fiecare situație. E evident că arătăm complet diferit departe de casă" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  07 Noiembrie 2017, 08:46

Reactia este corecta. Pacat ca e post factum. Un antrenor stralucit are capacitatea de a prevedea, de a anula atuurile echipelor gazda. Oricum, treaba facuta la PAOK nu e rea.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Noiembrie 2017, 14:24

Razvanel isi vede lungul nasului.

931990473563401
Dragos Dragos  •  06 Noiembrie 2017, 12:57

R . Lucescu este un antrenor Bun,însă doar la echipe mici,asta a demonstrat până acum...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează