INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

VIDEO A revenit Pițurcă, a revenit ghinionul! Al Ittihad a fost eliminată din Cupa Prințului

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 11:03

Al Ittihad, formația condusă de Victor Pițurcă, a fost eliminată în semifinalele Cupei Prințului după ce a pierdut pe terenului lui Al Ahli, scor 0-1.

Pentru Pițurcă acesta este al treilea meci pe banca formației arabe, după ce în primele două partide echipa condusă de el a cîștigat.

Lucian Sînmărtean a fost integralist în înfrîngerea lui Al Ittihad și chiar dacă a făcut o partidă bună n-a reușit să schimbe soarta jocului. Singurul gol al meciului a fost marcat de Fahad Hamad, în minutul 44, la una dintre puținele șanse importante ale gazdelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mihai231
mihai231  •  01 Ianuarie 2016, 14:42

ridicol jsp, daca scrii un articol despre"ghinionul" lui Piturca trebia sa scrii si despre faptul ca in ultimul meci contra lui Al Ahli, atunci cand nu era Piturca pe banca; echipa a pierdut cu 3-0, deci oricum o schimbare se vede totusi....

sibelius
sibelius  •  01 Ianuarie 2016, 14:40
Postat de ortega pe 01 Ianuarie 2016, 13:16

Ce ghinion domnule ? Ăsta are valoare cât o jumătate de bax de hârtie igienică de la Lidl ...

Si a lui Raj care e?

sibelius
sibelius  •  01 Ianuarie 2016, 14:39
Postat de Luca-Mera Lucian pe 01 Ianuarie 2016, 12:51

Asta nu e antrenor...e ras de lume...antreneaza cate 3-4 luni,apoi pauza...iar 2-3 luni...tipul e mercenar...de ce naiba nu antreneaza macar prin belgia,olanda ori elvetia...? ptr ca in europa nu ar primi loc sa antreneze nici macar o echipa de juniori III...la arabi merg ori cei ce au luat trofee multe prin europa si semneaza acolo pe cate 5-6 milioane anual...ori merg satane de genul astuia care din cand in cand castiga cate un meci...

Tu unde antrenezi?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează