INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

VIDEO Adi Popa a avut nevoie doar de 8 minute pentru a marca » Românul a luat mingea din propria jumătate și a înscris

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:01

Adi Popa a marcat vineri seară primul gol în tricoul lui Reading! Echipa românului a învins în deplasare pe Sheffield Wednesday, scor 2-0.

Mijlocașul român de 28 de ani a intrat pe teren în minutul 87 în locul lui McCleary, iar în minutul 5 de prelungiri a reușit să stabilească scorul final pentru echipa sa după ce a lua mingea din propria jumătate și a driblat tot ce a prins.

Reading continuă lupta la promovarea în Premier League. Echipa lui Popa ocupă locul 4 în Championship, cu 67 de puncte după 38 de meciuri. Primele două echipe promovează direct, iar următoarele 4 locuri urmează să dispute un play-off.

  • Popa a fost transferat de Reading de la Steaua în această iarnă contra sumei de 500.000 euro.

4 meciuri a bifat Adi Popa în tricoul lui Reading de când a ajuns în Anglia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
427951077389201
Mihai Tanase  •  18 Martie 2017, 08:27

Bravo Adi Popa ! Englezii nu-si dau seama , inca , ce fotbalist bun au in lot .

adyy25
adyy25  •  18 Martie 2017, 08:18
Postat de dakesis pe 18 Martie 2017, 01:34

cica a driblat tot ce a prins:))))) a prins doar unul, portarul era in careul advers. I-a fost frica sa traga de la distanta cu poarta goala, asa ca a luat-o pe aratura ca berbecu':) gol de mare finete, ce mai...

Plin de hateri. Daca te uiti de la inceput, vei observa ca sunt doi jucatori de care trece. Se vede insa rautatea, negativismul din unii. Acum nu stiu, asta pt ca esti antistelist si ai ceva cu fostii jucatori ai stelei? Sau pur si simplu asa esti tu in viata? Nu are sens sa-ti povestesc de obiectivitate tie. Dar ce sa-i faci. Daca tu vezi ca a trecut doar de unul.....

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Martie 2017, 08:14
Postat de dakesis pe 18 Martie 2017, 01:34

cica a driblat tot ce a prins:))))) a prins doar unul, portarul era in careul advers. I-a fost frica sa traga de la distanta cu poarta goala, asa ca a luat-o pe aratura ca berbecu':) gol de mare finete, ce mai...

Bineinteles, finete are doar Ivan, stim...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează