INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Adio invincibilitate » Primul eșec al lui Reghecampf la Litex Loveci

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 10:17

Litex Loveci, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut aseară meciul cu Beroe, scor 0-1.

Cei de la Beroe au început foarte bine meciul și au deschis scorul în minutul 17, prin  Delev, iar elevii lui Reghe nu au avut forța de a întoarce rezultatul.

Acesta este prima înfrîngere a lui Reghecampf la Litex, în patru meciuri. Cu românul pe bancă, bulgarii mai au o victorie și două egaluri.

După șapte etape, Litex se află pe locul 4, cu 12 puncte, cu două mai puțin decît liderul Ludogoreț.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
ftwraku
ftwraku  •  31 August 2015, 09:34

***,tot o da inainte cand ii si zici "TOT O BAGI PE AIA CU AJAX ELIMINATA DE ISLANDEZI,cand Ajax in ultimii 10 ani a avut atatea deceptii in Europa si aia care i-au eliminat pe Juve,City ,sau Manu in Uefa nu au rasini de mari echipe europene,insa nu o tin toata ziua....INSA de pozele cu el dand lectii de moralitate si urand cancer nu zici? de tactica folosita de el in UCL cand Steaua a fost la numar ,nimic? de bundesliga 2,nimic? de fc snagov nimic? ok,spalati-va cu reghecampfi din astia pe cap si apoi mirati-va de ce tara asta este semi-bananiera:)))))))))) UN ANTRENOR cu mari carente tactice,care suna pe la televiziuni ca il critica lumea si zicea ca postul respectiv sa ii dea afara,ASTA DUPA UN 1-5 ACASA. Gandire comunist-nazista:) Ca a mers in Liga1 cu alergatura,ok...mai merge si prin Uefa,in functie de conjunctura,insa valoarea se vede in timp:)) In UCL probabil a fost unul dintre cei mai incompetenti antrenori. Dupa fabuloasa experienta din Arabia,acum o sa dea chix si la bulgari,cu o echipa preluata de pe primul loc:)) O conjunctura din aia vine rar,gata...de aici incolo o sa fie ZERO,IRELEVANT ca antrenor...Moralmente,si mai irelevant. :))))))))))))) Manelisti comunisti indoctrinati. Doar mahala si lipsa crasa de logica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  31 August 2015, 09:33
Postat de iobag pe 30 August 2015, 23:51

Cum adica eu o tot dau inainte cu islandezii? Pai eu am zis ca ajax a fost eliminata de islandezi sau tu ?:-)))) esti din ce in ce mai prost :-))))))

*** indoctrinata,manelist-comunista,dar cu "tot o bagi cu ajax,eliminata de islandezi sau mai stiu eu ce,cand Ajax in ultimii 10 ani a avut atatea deceptii in Europa si aia care i-au eliminat pe Juve,City ,sau Manu in Uefa nu au rasini de mari echipe europene,insa nu o tin toata ziua....INSA de pozele cu el dand lectii de moralitate si urand cancer nu zici? de tactica folosita de el in UCL cand Steaua a fost la numar ,nimic? de bundesliga 2,nimic? de fc snagov nimic? ok,spalati-va cu reghecampfi din astia pe cap si apoi mirati-va de ce tara asta este semi-bananiera:)))))))))) UN ANTRENOR cu mari carente tactice,care suna pe la televiziuni ca il critica lumea si zicea ca postul respectiv sa ii dea afara,ASTA DUPA UN 1-5 ACASA. Gandire comunist-nazista:) Ca a mers in Liga1 cu alergatura,ok...mai merge si prin Uefa,in functie de conjunctura,insa valoarea se vede in timp:)) In UCL probabil a fost unul dintre cei mai incompetenti antrenori. Dupa fabuloasa experienta din Arabia,acum o sa dea chix si la bulgari,cu o echipa preluata de pe primul loc:)) O conjunctura din aia vine rar,gata...de aici incolo o sa fie ZERO,IRELEVANT ca antrenor...Moralmente,si mai irelevant. :)))))))))))))"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  30 August 2015, 23:51
Postat de ftwraku pe 30 August 2015, 23:11

Oricum,***e tind sa se adune si sa se apere reciproc,a spune un asemenea ***la propriu dar si la figurat ca sunt prost si zicand ca nu am 'argumentatie logica,atunci este un mare compliment:)))Merci:)))))))) daca tu zici ca sunt prost,atunci este bine...auzi tu,gandire practica...e ca si cum Hitler ar vorbi de toleranta...tot o bagi cu ajax,eliminata de islandezi sau mai stiu eu ce,cand Ajax in ultimii 10 ani a avut atatea deceptii in Europa si aia care i-au eliminat pe Juve,City ,sau Manu in Uefa nu au rasini de mari echipe europene,insa nu o tin toata ziua....INSA de pozele cu el dand lectii de moralitate si urand cancer nu zici? de tactica folosita de el in UCL cand Steaua a fost la numar ,nimic? de bundesliga 2,nimic? de fc snagov nimic? ok,spalati-va cu reghecampfi din astia pe cap si apoi mirati-va de ce tara asta este semi-bananiera:)))))))))) UN ANTRENOR cu mari carente tactice,care suna pe la televiziuni ca il critica lumea si zicea ca postul respectiv sa ii dea afara,ASTA DUPA UN 1-5 ACASA. Gandire comunist-nazista:) Ca a mers in Liga1 cu alergatura,ok...mai merge si prin Uefa,in functie de conjunctura,insa valoarea se vede in timp:)) In UCL probabil a fost unul dintre cei mai incompetenti antrenori. Dupa fabuloasa experienta din Arabia,acum o sa dea chix si la bulgari,cu o echipa preluata de pe primul loc:)) O conjunctura din aia vine rar,gata...de aici incolo o sa fie ZERO,IRELEVANT ca antrenor...Moralmente,si mai irelevant. :)))))))))))))

Cum adica eu o tot dau inainte cu islandezii? Pai eu am zis ca ajax a fost eliminata de islandezi sau tu ?:-)))) esti din ce in ce mai prost :-))))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close