INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Alarmă! » Cu Pantilimon ezitant şi stresat, City a părăsit Cupa Ligii

Pantilimon e plouat după eșecul din Cupa Ligii, reușind doar două parade și o degajare decisivă cu Aston Villa
Pantilimon e plouat după eșecul din Cupa Ligii, reușind doar două parade și o degajare decisivă cu Aston Villa

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 19:31

Portarul i-a trimis un mesaj îngrijorător lui Piţurcă prin evoluţia neconvingătoare la Man. City, fiind complice la două dintre golurile primite cu Aston Villa (2-4).

S.O.S., căutăm portar de încredere! Cu 15 zile înaintea "dublei" capitale din preliminariile CM 2014, cu Turcia şi Olanda, selecţionerul Piţurcă are de rezolvat o ecuaţie grea. L-a pierdut pe Lobonţ, nerefăcut după fisura de splină suferită contra Andorrei, iar forma lui Pantilimon îi dă fiori!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Costel prinde foarte rar echipa la Manchester City, iar cînd apucă să joace dezamăgeşte. Gigantul de 2,02 metri a păţit-o şi marţi seară, la 2-4 cu Aston Villa, după 44 de zile de la ultima apariţie, în 3-2 cu Chelsea în Supercupă. 120 de minute, 4 goluri primite din 6 şuturi cadrate şi adio Cupei Ligii, încă din turul 3! Nota 5 în "The Sun", fiind cel mai slab dintre campioni.

"Pantilimon, care a înţeles că nu o să aibă prea multe şanse să apere, a fost stresat şi ezitant", scrie "Daily Telegraph". Iar "The Guardian" a completat: "În condiţiile absenţei lui Hart, apărarea în trei a lui City a părut defazată în raport cu Pantilimon". Costel a respins în colegul Barry la autogolul de 1-1 şi nu a putut decît să devieze slab şutul lui Agbonlahor din prelungiri, N'Zogbia punctînd letal pentru 2-3.

"Scăpaţi de Pantilimon, este inutil! Mi-am pierdut vocea ţipînd la el toată seara. Am jucat îngrozitor, o ruşine!" (Fan City, pe forumul Manchester Evening News)

11 goluri în 6 jocuri a încasat Pantilimon în poarta lui Manchester City de la transferul din august 2011

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
costacurta
costacurta  •  27 Septembrie 2012, 14:03

Cu tot respectul, dar acest portar nu mi-a placut niciodata, e prea slab.

dahool80
dahool80  •  27 Septembrie 2012, 12:06

LOOOl !!! Pantilimon, portar de nationala !! Ahhaaahhhaaaaaa !!!!

shab
shab  •  27 Septembrie 2012, 11:03

Mda, aparent nu ajunge sa faci antrenamente alaturi de Balotelli si Tevez, ca sa iti creasca valoarea. Unde sunt cei care il injura pe Piturca? 11 goluri in 6 meciuri, in conditiile in care joci la Manchester City, nu la Olimpia Balti, e o statistica destul de rusinoasa pentru un portar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează