INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMKAR PERM - ZENIT 1-0

VIDEO Amkarul cu proști » Încă un eșec pentru Lucescu: titlul e tot mai departe!

Gigolaev (dreapta) înscrie golul victoriei lui Amkar. Aniukov, numărul 2, nu-l poate bloca
Gigolaev (dreapta) înscrie golul victoriei lui Amkar. Aniukov, numărul 2, nu-l poate bloca

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Jucătorii lui Lucescu au mai făcut un meci slab. Iar Neto, fundașul său, a scos și mingea din poarta gazdelor, la ”directa” lui Șatov, derutându-i pe arbitri, care n-au acordat golul.

Zenit n-a demis niciodată un antrenor străin în timpul sezonului. Dar jurnaliștii ruși nu mai sunt atât de siguri că Mircea Lucescu va rezista pe bancă până la final, după acest 0-1 de la Perm, care-i diminuează dramatic șansele la titlu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După 11 ani

Echipa n-a câștigat decât un singur meci în ultimele 5 etape, un 2-0 cu Ufa datând tocmai din 30 noiembrie 2016, și de trei runde n-a marcat. Ceea ce alb-albaștrilor nu li s-a mai întâmplat în ultimii 11 ani!

La plimbare

Împotriva lui Amkar, cu excepția primelor 10 minute, senzația a fost că jucătorii lui Lucescu se plimbă pe teren. Ca să nu spunem că-și "lucrează" antrenorul. Cel mult viteza a doua, ca și la 0-0 cu ȚSKA, etapa trecută. O apărare ezitantă, cu Neto și Criscito indecisi la reușita lui Gigolaev (33), idei puține, ocazii asemenea. Cea mai mare, bara lui Kokorin (67).

Greu de dat

Și mai e arbitrajul. "Centralul" moscovit Evgheni Turbin și asistentul Rinat Deus i-au refuzat lui  Zenit un gol valabil, în minutul 7. E adevărat, și cu ajutorul lui Neto.

Fundașul lui Lucescu a scos balonul din poartă, cu genunchiul, la "directa" executată de colegul Șatov. Mai rău, portughezul i-a obturat lui Deus și câmpul vizual, cu corpul. Dziuba a reclamat apoi un penalty (68), însă a căzut ușor. Greu de dat.

"Mereu probleme cu arbitrii din Moscova"

Mircea Lucescu a refuzat să apară la flash-interviu, dar s-a dezlănțuit la conferința de presă. "Mereu pierdem puncte cu arbitrii din Moscova. Am avut gol valabil în prima repriză și penalty la Dziuba, în a doua. Situațiile astea se repetă prea des. Și mereu împotriva noastră", a acuzat antrenorul lui Zenit.

El speră ca "toate aceste momente să fie analizate de Comisia de Arbitri. Astfel de erori anulează lupta pentru titlu. Am avut un penalty clar la Rostov pe Don, altul la Mahacikala și mi-aș putea aminti și alte partide în care am fost dezavantajați. Aproape mereu de arbitri din Moscova".

"Lucescu n-are o idee clară. Nu folosește toate resursele lotului. Situația e complicată, dar nu trebuie judecat decât la finele sezonului"
Anatoli Bîșoveț, fost antrenor Zenit și selecționer rus

"Lucescu n-ar trebui să se plângă atât de arbitraje. Are un lot mult mai valoros decât al nostru și un buget de zece ori mai mare"
Hadji Hadjiev, antrenor Amkar

8puncte o separă pe Zenit de liderul Spartak, care a câștigat ieri, 1-0, meciul cu Anji Mahacikala

8 mai 2016e data ultimului gol primit de Amkar pe teren propriu. În acest sezon n-a pierdut acasă și e pe locul 5, la 6 puncte de Zenit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  13 Martie 2017, 11:25

Echipa n-a câștigat decât un singur meci în ultimele 5 etape, un 2-0 cu Ufa datând tocmai din 30 noiembrie 2016, și de trei runde n-a marcat. Ceea ce alb-albaștrilor nu li s-a mai întâmplat în ultimii 11 ani!

bakunin
bakunin  •  13 Martie 2017, 11:24

Inca nu l-au dat afara ***? rusnacii sunt de-a dreptul masochisti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează