INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO - OSASUNA 2-0

VIDEO Andone is on fire » Atacantul și-a regăsit forma la Depor: marchează aproape în fiecare meci

Florin Andone pune capul perfect la centrarea din lovitură de colț și face 1-0 z La Voz de Galicia
Florin Andone pune capul perfect la centrarea din lovitură de colț și face 1-0 z La Voz de Galicia

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2016 00:00

Vârful român și-a schimbat statusul pe rețelele de socializare după al 6-lea gol din acest sezon. ”Își continuă starea de grație”, îl elogiază La Voz de Galicia.

Este egalul lui Griezmann, golgeterul CE 2016, și al colegului acestuia de la Atletico, Gameiro, și are tot atâtea goluri ca Vietto (Sevilla) și Sansone ( Villarreal). Florin Andone s-a dezlănțuit după 864 de minute pe sec la Deportivo.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Înscrie pe bandă rulantă, deschizând scorul duminică, la 2-0 cu Osasuna. "On fire", a postat pe rețelele de socializare după al șaselea gol în ultimele 6 etape.

"Pe plan personal, sunt foarte satisfăcut, însă nu aș fi reușit nimic fără colegii mei, care sunt la un nivel foarte bun în acest moment. Țin să le mulțumesc pentru că m-ajută să marchez", a declarat vârful român.

Din nou lăudat în presa spaniolă. "A marcat cel mai important gol al jocului. Mereu implicat", a scris Marca, notându-l cu două stele.

La Voz de Galicia (nota 8) a completat: "A dat al șaselea gol cvasiconsecutiv, profitând acum de-un corner. Andone își continuă starea de grație".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează