INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Căpitanul naţionalei e criticat de fani după 3-2 la Southampton: ”Taxi pentru Chiricheş!”

Depășit facil de Lallana, Chiricheș (dreapta) a încasat al 10-lea gol în 13 meciuri în campionat, Cupa Ligii și Europa League // Foto: Reuters
Depășit facil de Lallana, Chiricheș (dreapta) a încasat al 10-lea gol în 13 meciuri în campionat, Cupa Ligii și Europa League // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 decembrie 2013 21:38

Vlad a fost fentat prea uşor de Lallana, care a deschis scorul de la marginea careului. ”Unde te duceai?”, ”Chiricheş n-a înţeles nimic” şi ”Românul s-a apărat îngrozitor” l-au atacat suporterii.

Săptămînă infernală pentru Chiriciheş la Londra. După ce managerul Villas-Boas a fost dat afară, iar Tottenham a părăsit Cupa Ligii, Vlad a tremurat iar, dovedind nesiguranţă şi ieri, în meciul dramatic de la Southampton (3-2). A greşit din nou şi e al doilea meci la rînd în care s-a simţit imediat şi pe tabelă!

Vulnerabil în jocul aerian miercuri, la golul egalizator al lui West Ham (1-2), fundaşul român s-a lăsat păcălit în debutul duelului de pe St. Mary's Stadium. A stat departe de Lallana, care l-a fentat şi l-a trimis la 3 metri, eliberîndu-se pentru şutul letal, bară-gol.

" Dawson este jucător de League One (liga a treia), iar Chiricheş de Championship (D2)", l-au criticat fanii, ce au cerut pe Twitter "un taxi pentru Chiricheş", întrebîndu-l ironic: "Unde te duceai?". "Doamne, s-a apărat îngrozitor. N-a înţeles nimic din fază", au rîs suporterii de Vlad. Noroc cu Adebayor ("dublă") şi cu autogolul lui Hooiveld, care au întors meciul.

"Lallana l-a trimis înapoi la şcoală pe Chiricheş, care nu se apropie de el nici măcar la trei metri" (mesajul fanilor The Spurs pe Twitter)

1 duel din 5 a cîştigat ieri Chiricheş, care a reuşit 4 recuperări şi 82,1% pase bune din 28

Pantilimon rămîne pe bancă!
Veste proastă de Crăciun pentru Pantilimon. Managerul Pellegrini a anunţat că Hart rămîne titular după victoria lui Man. City, 4-2 la Fulham. "Nu ştim ce se va întîmpla în viitor. Acum a jucat Hart şi a făcut-o foarte bine. Pot schimba de la meci la meci, dar Joe va continua să apere", a declarat chilianul. Panti a jucat 7 meciuri la rînd între buturile "cetăţenilor", primind doar 7 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Decembrie 2013, 21:01

Pentru mine faptul ca a fost numit capitanul echipei nationale, mi s-a parut un lucru pripit , infantil si cu interes ! Sunt sigur ca samsarii din Pipera nu sut straini de hotararea lui Piturca ! Nu e posibil cand ai jucatori care sunt la echipa nationala de 8-10 ani , sa il pui pe Chiriches care are un an jumate ! Motivele sunt multiple .

arpiriki
arpiriki  •  23 Decembrie 2013, 17:29

cati jucatori joaca meci de meci fara greaseala? fiecare gol se inscrie dintr-o greseala la un moment dat a cuiva, altfel toate meciurile s-ar termina 0-0. asta e, jucatorii sunt si ei oameni, dragi contestatari care sunteti asi in domeniul vostru de activitate si care n-ati facut greseli in viata voastra!

paul.o.53
paul.o.53  •  23 Decembrie 2013, 15:22
Postat de paul.o.53 pe 23 Decembrie 2013, 15:21

Stimati engleji, voi nu stiti ca la noi deja din 15 dec. incepe febra sarbatorilor, (taiat porc , carat muraturi & altele de la tara ) si lumea revine la normal cam pe la 15 ian. ( next year). In Plus , fotbalistii din RO au vacanta pana in 22 feb. , deci se lasa de baut si porcarii cam pe 15 feb.Eu nu vreau sa cred ca Pentelaimen & Ciricesh au ramas cu bioritmul din "La Liga de los Dios Mitica & Sandu" , sper pentru ei ca vor invata repede sa manance "fish & chips" ca stofa de mari fotbalisti au ! Trebuie sa credem in ei ! P.S. 1 - Nu vad nici un comentariu din presa , doar comentariile unor fani ! P.S.2 - La Multi Ani , Sarbatori Fericite , celor

...care citesc aceste randuri !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează