INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOUSCRON - ANDERLECHT 1-2

VIDEO Chipciu a făcut un meci mare în victoria lui Anderlecht din campionat!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 20:49

Anderlecht a câștigat în prima etapă din campionatul Belgiei meciul din deplasare cu Mouscron, scor 2-1, după ce trupa lui Alexandru Chipciu a fost condusă.

Fostul stelist a avut prima mare ocazie a meciului după un sfert de oră, când a reluat frumos din prima de la marginea careului, dar șutul acestuia a fost scos în corner de Vagner.

Contrar cursului jocului, Mouscron a deschis scorul în minutul 26 prin Markovici, care a prins un șut de la 16 metri sub bara transversală, iar portarul Roef a rămas fără reacție.

Chipciu a ieșit la rampă în minutul 62, când a făcut o cursă fantastică din apropierea propriului careu și până la mijlocul jumătății adverse, acolo pasând decesiv către Acheampong, care a egalat. VIDEO

Trei minute mai târziu, același Chipciu recuperează o minge în jumătatea adversă și faza a dus la marcarea golului care a adus cele trei puncte în tabăra lui Anderlecht.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  31 Iulie 2016, 11:19

Aici toti se pricep la comentarii, tot romanul este fotbalist si mare cunoscator in fotbal, nu mai zic antrenor Stim sa stricam tot ce este bun ex Rapid Cum sa distrugi un brand ca Rapidul ?!!!Tema de meditatie Acum vor sa distruga si Steaua F.bine Bucurati-va o sa mai pupati fotbal cand o sa ajungem si noi la un nivel de civilizatie mai dezv Comentatorii sportivi care laudau echipele rom care faceau un egal in deplasare cu toata echipa in poarta Repet singurele echipe care joaca ofensiv sunt Steaua,Viitorul, CFR Cluj si Craiova si acum Dinamo Nu sau plans cand nationala a primit penalty gratuit dar se plang cand Steaua primeste un penalty Toata lumea mic cu mare impotriva Stelei uitand ca este singura echipa plus CFR, Unirea care a tinut steagul in cupele europene Rusine

adyy25
adyy25  •  31 Iulie 2016, 11:11

ma bucur pentru el. actiune superba. viteza, control, pase. sper sa continue si chiar sa creasca si sa le inchida gura criticilor. multi, de altfel. care radeau ca belgienii au platit suma aia pe el. pai acum sincer si ei, belgienii, sunt de parere ca sigur a meritat investitia. desi e doar un inceput, e titular si conteaza mult. am auzit ca si dinamo si-a vandut capitanul. sau ma rog, e in probe sa zic asa, adica au sanse sa incaseze pe el o suma de 5-6 ori mai mica decat a lui chipciu.

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Iulie 2016, 08:52

Chipciu a avut o actiune excelenta.Bravo lui!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează