INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

VIDEO Chipciu a plecat de la Steaua pentru că n-a mai suportat presiunea: "Câștigam un salariu foarte bun, în comparație cu alți jucători"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 18:01

Alexandru Chipciu (27 de ani) s-a transferat în această vară de la Steaua la Anderlecht, unde a apucat să și debuteze în egalul cu Rostov din preliminariile Ligii Campionilor, scor 2-2.

Fostul număr 7 din Ghencea a vorbit în presa din Belgia despre presiunea la care era supus în România din cauza salariului prea mare, acesta fiind de altfel unul dintre motivele pentru care a ales să plece de la Steaua.

"Pentru mine, Anderlecht reprezintă o oportunitate să îmi încep cariera în Europa. Echipa practică un joc care mi se potrivește foarte bine. Nu contează pe ce parte joc, mă simt foarte bine și pe stânga și pe dreapta. În România presiunea devenise prea mare. Eu câștigam un salariu foarte bun, în comparație cu alți jucători, și mereu se găsea cineva care să mă critice. Trebuia să înscriu două goluri pe meci, ca să nu mai fiu criticat. La Anderlecht e diferit, presiunea este mult mai mică.

Sunt obișnuit cu presiunea și sunt sigur că aici nu voi avea o presiune mai mare decât în România. Steaua și Anderlecht sunt cam la fel, sunt două echipe care trebuie să câștige totul", a declarat Alex Chipciu la o conferință de presă.

IERI, ANDERLECHT ȘI-A PREZENTAT OFICIAL NOILE ACHIZIȚII

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  31 Iulie 2016, 08:21

Trebuia sa dau doua goluri pe meci! Nici de la Messi nu erau asa pretentii..dar mai stii? Romanii i rautatea lor sunt capabili de multecele...Bravo Chipciu,fa-ti viata acolo!

emeel88
emeel88  •  30 Iulie 2016, 20:13
Postat de khal_37 pe 30 Iulie 2016, 19:55

Ia uite unul care a realizat ceva in viata sa mizerabila...probabil nimic notabil, ***

Nu am realizat prea multe lucruri in viata intradevar , dar cand ma uit la altii care n-au realizat nici jumatate cat mine , ma simt destul de implinit.

ftwraku
ftwraku  •  30 Iulie 2016, 20:03
Postat de khal_37 pe 30 Iulie 2016, 19:55

Ia uite unul care a realizat ceva in viata sa mizerabila...probabil nimic notabil, ***

omu a zis ceva logic intr-un mod respectuos. Tu il ataci fara sens, ad hominem ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează