INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - ROSTOV 0-2 (2-2 ÎN TUR)

VIDEO Chipciu, dezolant! Ex-stelistul, integralist la Anderlecht, a fost eliminat de Rostov în preliminariile Ligii

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2016 00:00

FK Rostov este în acest moment o pălărie prea mare pentru noul Anderlecht și pentru Alex Chipciu.

În plin proces de reconstrucție, multipla campioană a Belgiei n-a avut aproape nici o șansă, miercuri seară, în fața vicecampioanei Rusiei: 0-2 pe teren propriu, după 2-2 în tur. Eșec conturat în nici măcar o oră și echivalent cu retrogradarea violeților din Ligă în play-off-ul Europa League.

Click aici pentru VIDEO!

Ca și la Rostov, în prima manșă, Chipciu a avut viață grea cu apărarea compactă a rușilor. A început bine, cu o centrare irosită însă de Sylla (4). Apoi s-a mai văzut în minutul 22, combinație de efect cu Tielemans, iar după șocul deschiderii scorului (Noboa, 27), abia în finalul primei părți, cu un serviciu pentru același Tielemans (42). Șutul acestuia, de la 11 metri, a fost însă deviat de portarul advers în corner. Putea fi 1-1.

Anderlecht a primit lovitura de grație la nici două minute de la reluare: Azmoun, 0-2. Iar Chipciu și colegii săi au depus armele. Definitiv.

"Rușii au fost mai buni ca noi. Cu atâția jucători noi în lot, mai avem de lucrat la automatisme"
Rene Weiler, antrenor Anderlecht

  • YOUNG BOYS - ȘAHTIOR 2-0, 4-2 la pen. (0-2 în tur)

Dezastru după Lucescu

Șahtior câștigase prima manșă, 2-0, și părea să-și fi asigurat calificarea. Dar după o primă repriză albă la Berna, fosta echipă a lui Mircea Lucescu și-a văzut anulat avantajul din tur în numai un sfert de oră. "Dublă" Kubo (54, 60). Prelungirile n-au adus nimic nou pe tabelă și s-a ajuns la lovituri de departajare, unde elvețienii s-au impus cu 4-2 și merg în play-off.

  • HAPOEL BEER SHEVA - OLYMPIAKOS 1-0 (0-0 în tur)

Hoban e pe val

Outsider în "dubla" cu mult mai titrata Olympiakos, Hapoel a oferit una dintre marile surprize ale turului 3 preliminar, eliminând-o pe campioana Greciei. Tzedek a marcat în minutul 79 singurul gol al unui retur în care ex-petrolistul Ovidiu Hoban a fost integralist, după ce în prima manșă lipsise, suspendat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close