INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA - ANDRELECHT 0-3

VIDEO Chipciu, evoluție excelentă în tricoul lui Anderlecht » Fostul stelist a dat două pase de gol contra Slaviei Praga

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 22:44

Alex Chipciu a oferit două pase de gol în victoria obținută de Anderlecht, 3-0 pe terenul Slaviei Praga, în meciul tur din play-off-ul Europa League.

Fostul stelist a jucat toate cele 90 de minute din meciul cu Slavia și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai belgienilor. Chipciu a pasat decisiv la golurile marcate de Idrissa Sylla, în minutul 49 și de Lukasz Teodorczyk, în minutul 60.

Vezi AICI video

Anderlecht a mai punctat o dată până la final, prin Hanni, iar returul din Belgia pare doar o formalitate pentru formația lui Alex Chipciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  19 August 2016, 13:42

Se pare ca Slavia Praga, este cam tot atit de valoroasa, precum Poli Timisoara...Hai Steaua, hai cetatzenii!

896581227063239
Tanase Cristian  •  19 August 2016, 10:36

"haide fetele", nu mai comenteaza niciuna ca chipciu e slab, e prost, etc., nimic? astia de la doar dinamu nu joaca niciodata in cupele europene, cica dinamu il vinde pe steliano la afumati pe 200 de marci germane, folbalistilor :)))))))))

antishtoia
antishtoia  •  19 August 2016, 08:33
Postat de onduku pe 18 August 2016, 23:55

Nu mai ziceti nimic?

Si *** era mare la tottenham si uita ca spala camile in golf sau *** narghileaua la turci! Ha, mai, lasa/ma cu *** voastre. Nu stiu decat sa stea in spatele camilelor, atat! Doar voi si astia de la gesepea sunteti in stare sa vedeti luciu, acolo unde nu este nimic, totul este mat! Apropo si *** are luciul lui, stiai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează