INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

VIDEO Chiricheș, păcălit de Torres la Audi Cup » Eroarea românului a schimbat soarta meciului

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 10:30

Titularizat de Napoli în partida cu Atletico (1-2), fundașul român l-a scăpat din marcaj pe atacantul madrilen la primul gol. Dar Vlad a fost ordonat și bun în jocul aerian, remarcă presa italiană.

Evoluție cu lumini și umbre pentru Chiricheș în primul meci de la Audi Cup. Folosit titular de Sarri în centrul defensivei lui Napoli, Vlad a avut o singură scăpare în 74 de minute contra lui Atletico, însă greșeala lui de plasament a contribuit la egalare. I-a dat spațiu lui Torres, ce a marcat spectaculosul cu călcâiul din 9 metri.

VIDEO cu rezumatul partidei

Altfel, stoperul român s-a remarcat prin șutul de la peste 30 de metri din minutul 30, puțin alături de poarta lui Oblak și printr-o evoluție solidă. "S-a impus în duelurile aeriene", a notat Gazzetta dello Sport.

"Ordonat, a ieșit bine cu mingea la picioar și a pasat atent. Putea face mai mult la golul de 1-1", a notat tuttonapoli.net. Callejon deschises scorul, iar Vietto a semnat calificarea madrilenă în finala cu Liverpool (3-0 cu Bayern)

2 ași
i-a acordat AS lui Chiricheș pentru evoluția din meciul de la Munchen. Gazzetta dello Sport i-a dat 5,5, iar Corriere dello Sport 6

"Chiricheș are dorința aproape nebunească de a jongla cu mingea, dar îi reușește mereu cu agilitate"
Corriere dello Sport, cotidian italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  02 August 2017, 15:05

vrajeli NApoli nu poate nici imprumuta la cine treb maschota

Vezi toate comentariile (1)
Comentează