INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - WEST BROMWICH 1-1

VIDEO Chiricheş, ”veriga slabă” » Fundaşul lui Tottenham a dezamăgit şi cu WBA

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 10:39

Ex-stelistul a făcut iar un meci slab la Spurs. ”A fost nesigur”, a notat sportinglife.com


Lui Vlad Chiricheş nu-i prieşte luna decembrie. Obişnuit ca în această perioadă a anului să fie în concediu, "tricolorul" are probleme în a se ţine pe linia de plutire la Tottenham. Etapa trecută, cu Southampton (3-2), el a greşit la primul gol al adversarei, ieri, la 1-1 cu West Bromwich, a fost nesigur.

Click aici pentru VIDEO!

"Pare să fie veriga slabă în apărarea celor de la Spurs", a notat sportinglife.com. Bilanţul primei reprize: 5 dueluri cîştigate, 3 pierdute şi vinovat, alături de colegii din defensivă, la egalarea lui WBA. Chiricheş a continuat la fel de ezitant. Coşmarul său: atacantul Vydra, care l-a depăşit repetat.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
kily
kily  •  28 Decembrie 2013, 11:15

cea mai mare tzeapa a clanului becali! piturca stieeeeeeeeeeeeeee

leonv
leonv  •  27 Decembrie 2013, 18:04

Cap de cal este varza ,ca si cealalta oaie rusescu care face tusa .

assf
assf  •  27 Decembrie 2013, 15:13
Postat de cosminb84 pe 27 Decembrie 2013, 12:46

stai linistit ca la tothenham nu l-a vrut antrenorul,ci l-a adus directorul sportiv,care e o veche cunostinta a fratilor becali,asa ca daca era chiriches un super jucator ajungea la Roma,dar in locul lui a ajuns intradevar un mare jucator Mehdi Benatia care are in 16 pardite jjucate de seria A 4 goluri,si impreuna cu Leandro Castán formeaza cea mai buna defensiva din Europa cu doar 7 goluri primite,inaintea lui bayern si lille care au 8 goluri...Benatia a fost si mai scump decat chiriches,deci nu din cauza banilor nu l-a adus roma,ci din cauza valori,pe Benatia AS Roma a platit 11.880.000 £ fata de cei 8.360.000 £ platiti de englezi Stelei

pai si cum explici faptul ca, chiar si nedorit de antrenor e unul dintre cei mai folositi jucatori dintre cei veniti in vara? sau ce.. l-a obligat directorul sportiv pe vilas boas sa-l foloseasca? :)))hai ca deja o dati in scenarii SF. nu mai credeti si voi tot ce se spune pa la tv sau prin ziare ..ca si asta cu directorul sportiv in ziar a aparut. si daca tu compari campionatul italian cu cel englez faci o mare greseala. campionatul englez e probabil cel mai tare si echilibtat campionat. e urat sa vezi cata lume ciudoasa si frustrata pe net. multi il vorbesc de rau doar pentru ca e venit de la steaua si ei tin cu alte echipe. e penibila o asemenea gandire.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează