INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA

VIDEO Ciprian Marica este vedetă pe site-ul UEFA, alături de Xavi, Roberto Carlos sau Kaka: "Iată care sînt secretele mele!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 17:13

Atacantul naţionalei şi al lui Konyaspor Ciprian Marica este protagonistul secţiunii speciale a site-ului UEFA dedicate antrenamentelor fotbaliştilor, în care jucătorii îşi prezintă secretele şi dau sfaturi puştilor care vin din urmă.
VEZI AICI VIDEO CU MARICA PE SITE-UL UEFA!

"Acestea sînt secretele mele cînd vine vorba de şuturi din unghiuri închise.
Îmi place să şutez la colţul lung, atunci cînd vin de pe stînga îmi e cel mai uşor să trag cu dreptul.

Cînd eşti în careu trebuie să te gîndeşti cum să faci să înscrii. Dacă nu trebuie să te grăbeşti, ai timp să analizezi şi să hotărăşti unde să plasezi mingea, să surprinzi portarul.

Sfatul meu pentru tinerii fotbalişti este să aibă încredere în ei, în abilităţile lor, este foarte important. Totul vine de la cap, picioarele fac ceea ce le spune mintea", a explicat Marica, atacantul de 28 de ani acordînd interviul în limba germană.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
belamy
belamy  •  29 Iulie 2014, 16:48

razi sa mori cu inchipuitul asta......isi plateste coafeza, acum plateste si ziaristi. toate ciurucurile ies la inundatii.....fi-mi-ar sila!

madskills
madskills  •  29 Iulie 2014, 07:06

Sa mai zica cineva ca astia de la Uefa nu au simtul umorului. Alaturi de fotbalisti legendari au invitat si semiprofesionisti ca Marica sa-si dea cu parerea. Sau poate sunt avizi dupa poezie, Ciprian fiind un Luceafar al fotbalului. Pe el nu il intelege nimeni: Antrenorul nu-l joaca unde trebuie, coechipierii nu ii citesc gandurile si nenorocitii aia care au construit banca de rezerve i-au creat numai probleme la spate si la sezut. In rest el e super baiat, e mai activ pe blog decat pe terenul de fotbal. Bravo Uefa, ai aratat ca iti place si bascalia :))

titiduru22
titiduru22  •  29 Iulie 2014, 02:55
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 02:43

te inteleg. totusi, cine e Marika asta ? nu cumva este un atacant care a marcat de 24 de ori pentru Romania ? rusine, mai mult respect pentru unul dintre cei mai mari golgeteri ai Romaniei. ca va place sau nu, asta e adevarul.

Hahaha,chiar trebui sa-l ridicam in slavi numai pentru ca a trecut prin curte pe la Dinamo,nu cred amice !!! Daca asta este mare golgeter al Romaniei ce s-ar putea zice de un Dumitrache,Dudu,sau Raducioiu care chiar ca au fost meseriasi ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează