INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Costel Pantilimon a pus stop formei excelente de Boxing Day! Gafă uriaşă în meciul cu Hull, pierdut 1-3 » Florin Gardoş, titular în premieră

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 20:33

Costel Pantilimon a fost într-o formă foarte bună în ultima lună la Sunderland, însa etapa de Boxing Day a fost de coşmar pentru portarul român.

VEZI VIDEO!

Goalkeeperul a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Sunderland în meciul pierdut cu Hull, 1-3 şi a întrerupt astfel seria meciurilor foarte bune.

Partida a început bine pentru Sunderland, iar Adam Johnson a deschis scorul în primul minut de joc. Panti a avut nevoie de îngrijiri medicale în minutul 30, iar două minute mai tîrziu a primit gol de la Gaston Ramirez, după un şut slab al acestuia de la mare distanţă.

Mingea i-a căzut în faţă lui Pantilimon şi l-a păcălit, neputînd să mai intervină. Chester a marcat pentru 2-1 în favoarea lui Hull în minutul 51, însă aici românul n-a mai avut nici o vină. La ultima fază Jelavici a făcut 3-1 şi din nou Pantilimon nu a avut nici o vină.

Sunderland e pe 14 după 18 etape, avînd 19 puncte şi e la 4 distanţă de zona retrogradabilă.

Gardoş, titular în premieră în campionat
Fostul fundaş al Stelei a fost titular în premieră la Southampton într-un meci de campionat. Gardoş a fost integralist în victoria în faţa codaşei Crystal Palace, 3-1.

Defensiva “sfinţilor” a funcţionat excelent pînă la golul gazdelor din minutul 84 marcat de Dann.

După al 10-lea succes al sezonului în Premier League, Southampton este acum pe locul 4, cu 32 de puncte, la 3 în spatele lui Manchester United.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nter
nter  •  27 Decembrie 2014, 20:21
Postat de skrilla pe 27 Decembrie 2014, 16:06

Rusia, Serbia si Ucraina spre exemplu sarbatoresc Craciunul in data de 7 ianuarie. :)

Ai dreptate, ramane exemplul NBA-ului insa. Si mai e si Belarus, acolo se sarbatoreste si pe 25 decembrie, ambele craciunuri fiind sarbatori publice. Pe 25 asadar s-a jucat hochei. Iar pe 26 s-a jucat hochei, baschet, handbal, volei in multe din tarile occidentale.

soriniz
soriniz  •  27 Decembrie 2014, 17:03

A fost un gol parabil, putem sa-i spunem chiar gol de portar, desi mingea a trecut printr-un grup de trei jucatori aflati la zece metri de poarta parand chiar usor deviata, dar de aici pana la gafa monumentala e foaaarte departe. Gafa monumentala e atunci cand scrii de exemplu un articol menit sa denigreze munca unui om.

skrilla
skrilla  •  27 Decembrie 2014, 16:06
Postat de nter pe 27 Decembrie 2014, 15:14

Cam ofilita traditia lor. In NBA s-a jucat pe 24 si 25, la fel si in Rusia, Serbia, Ucraina la hochei si volei (deci nu vorbim de tari asiatice unde nu prea se tine craciunul). Pe 26 deja in multe tari se joaca diverse sporturi. Nu mai e nici Boxing Day ce-a fost.

Rusia, Serbia si Ucraina spre exemplu sarbatoresc Craciunul in data de 7 ianuarie. :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează