INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

(VIDEO) Cristi Chivu a adus victoria Interului cu un gol cu capul » Casca îşi face efectul

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2011 00:00

Chivu a adus victoria aseară, contra Cesenei (3-2), reuşind al doilea său gol de cînd e la Inter Milano. A punctat cu capul, casca de protecţie l-a ajutat din nou.


Cristi Chivu a înscris aseară în partida Inter - Cesena (3-2), restanţă din etapa a 16-a, şi menţine echipa lui în lupta reală pentru titlu. O semiminune, fiindcă e de-abia a doua reuşită a căpitanului "tricolorilor" în 117 meciuri în tricoul nerazzurrilor în 3 ani şi jumătate. Şi, culmea!, Cristi era să nu joace din cauza unor dureri la coapsă, dar, în ultimul moment, a primit acceptul medicilor.

Pentru ca reuşita să fie şi mai importantă, Chivu a punctat în minutul 45 plus 1, cu capul, din centrul careului, după o centrare a lui Maicon. Casca de protecţie rezistă! Iar golul a fost reuşit cînd scorul era 2-2, după ce lombarzii conduseseră cu 2-0. Românul a făcut diferenţa. De menţionat că după ce-a înscris, internaţionalul nostru a mers spre o cameră TV făcîndu-i o declaraţie de dragoste soţiei, Adelina. A ieşit bine per total: în minutul 79, Cristi a avut o intervenţie ciudată în propriul careu care se putea solda cu penalty.

O veste proastă pentru români, de la Roma. În derby-ul capitolin, în Coppa Italia, Ştefan Radu a contribuit decisiv, negativ, la reuşita lui Simplicio (78) care a dus scorul la 2-1 pentru AS Roma în meciul cu Lazio. Şi cu acest scor s-a terminat partida.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mihai_s
mihai_s  •  20 Ianuarie 2011, 14:18

a zis de 4 ori perfect :(

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  20 Ianuarie 2011, 12:40

Frumos gol, era timpul sa mai marcheze si el. Sigur, meseria lui e sa se apere, dar nu strica sa mai dea si cate un gol din cand in cand, sa mai iasa in evidenta.

submarina
submarina  •  20 Ianuarie 2011, 11:35

chivu, o adevarata forta a naturii, cand trebuie sa-si arate clasa, o face cu desavarsire, bravo!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează