INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Daniel Niculae, şi el "dublă"! Seara lui Nico

Niculae îl presează pe Willy Boly, mijlocaşul lui Auxerre Foto: MediafaxFoto
Niculae îl presează pe Willy Boly, mijlocaşul lui Auxerre Foto: MediafaxFoto

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 11:49

Atacantul lui Nancy a marcat de două ori la 3-1 cu Auxerre, pe terenul unde a jucat între 2006 şi 2010


De-abia refăcut după un edem osos la gleznă, Daniel Niculae a fost ca o rachetă aseară în atacul lui Nancy. Şi unde! Tocmai la Auxerre, unde jucase 130 de meciuri de Ligue 1, marcînd 19 goluri. A uitat şi a punctat de două ori. Cinci şuturi, patru pe spaţiul porţii, două goluri decisive. El a fost omul partidei.

În minutul 69, la 1-0 pentru Nancy, Nico a apărut perfect la întîlnirea cu mingea după centrarea lui Lemaitre. Nu a ratat! "Un demi-vole perfect executat şi Sorin, fostul său coechipier din poartă, a fost păcălit", a comentat agenţia Football 365 în cronica live.
Nouă minute mai tîrziu, iarăşi el. Mollo l-a deschis ideal în faţa aceluiaşi Sorin. Finalizare cu sînge rece, pe lîngă goalkeeper. Şi, dintr-o dată, Nancy avea trei goluri avans pe "Abbe-Deschamps". Meciul era cîştigat! La 3-0, gazdele n-au făcut decît să-şi salveze onoarea.

Vezi AICI golurile lui Niculae şi rezumatul partide.

1.271 de minute a jucat Daniel Niculae în acest sezon la Nancy

5 goluri a înscris Nico pentru echipa sa în Ligue 1

14 partide a început "tricolorul" ca titular la Nancy în actualul campionat (are 15 meciuri)

Un gol i-a fost anulat greşit!
Aseară, Niculae ar fi reuşit un hat-trick dacă arbitrii nu i-ar fi refuzat un gol perfect valabil. În minutul 74, a ţîşnit dintre apărătorii lui Auxerre la pasa lui Karaboue şi, singur cu Sorin, l-a păcălit pe goalkeeperul gazdelor. Asistentul a ridicat steagul de la margine: ofsaid! Însă poziţia atacantului era corectă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catzulinho
catzulinho  •  29 Ianuarie 2012, 15:20

Bravo Nico ! Ce tare e mingea :)) nu ma refer neaparat la culori...la rozul ala dubios :))...dar si la modelele acelea circulare.

basterboy
basterboy  •  29 Ianuarie 2012, 02:11
Postat de neamtul_eu pe 29 Ianuarie 2012, 02:03

bravo nico va te asteptam sa inscri si pentru nationala

woaw deci a marcat un rapidist si nu este nici o injuratura deocamdata.. din contra o incurajare ! superb inseamna ca incepem sa dam inainte , bv nico baga tare ca ai de recuperat perioada cat ai fost accidentat

neamtul_eu
neamtul_eu  •  29 Ianuarie 2012, 02:03

bravo nico va te asteptam sa inscri si pentru nationala

Vezi toate comentariile (3)
Comentează