INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Dinamită! » Criticat de antrenorul Bastiei, Keşeru a reacţionat: evoluţie impecabilă în 2-0 cu Valenciennes

Keşeru (dreapta) îi arată adversarului (Mater, Valenciennes) cine e şeful // Foto: MediafaxFoto/AFP
Keşeru (dreapta) îi arată adversarului (Mater, Valenciennes) cine e şeful // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 22:03

Atacantul în vîrstă de 26 de ani a speriat apărarea adversă cu loviturile sale libere, dar golgeterul transferat de la Angers mai aşteaptă primul gol în Corsica.

Fanii Bastiei se aşteptau să-l vadă titular pe Keşeru încă din prima etapă, dar antrenorul corsicanilor, Frederic Hantz, l-a ţinut pe bancă pînă la pauză în deplasarea de la Nantes. Explicaţia a venit o săptămînă mai tîrziu, în L'Equipe, exact înaintea meciului cu Valenciennes.

"Vreau mult de la Claudiu, am nevoie de el, de jocul său, de valoarea acestui atacant, de aceea l-am adus aici. Momentan, nu răspunde dorinţelor mele" (Frederic Hantz antrenor Bastia)

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"Să crească mai repede"
Tehnicianul a adăugat: "Am încredere în Keşeru şi contez pe român. Dar randamentul lui trebuie să crească mai repede. Am o alegere de făcut".
De aceea a fost doar rezervă împotriva lui Nantes, jucînd numai în repriza secundă, fără a se remarca.

Şapte zile mai tîrziu, după o pregătire intensă a atacantului, Hantz a început cu Claudiu în faţa lui Valenciennes. Şi cuvintele antrenorului, dezvăluite sîmbătă de popularul cotidian de sport francez, l-au dinamitat pe Keşeru.

El a creat panică
Folosit ca mezzapunta, în spatele vîrfului, Claudiu s-a mişcat mult în ofensivă, intrînd în combinaţii şi fiind singurul care a pus într-adevăr în pericol poarta oaspeţilor.

Mai ales la loviturile libere, specialitatea sa. Centrările-covrig sau şuturile directe, puternice, cu efect, care vizau plasa, au creat panică în careul lui Valenciennes. Însă golul nu a venit. A fost înlocuit în minutul 74. Adversarii, hărţuiţi de Keşeru, au cedat. Şi Bastia a învins cu 2-0.

119 minute a jucat Keşeru la Bastia în primele două etape din Ligue 1: 45 la 0-2 cu Nantes, 74 la 2-0 cu Valenciennes

6 a fost nota primită de Claudiu în L'Equipe (cea mai mare la Bastia) pentru meciul cu Valenciennes, de sîmbătă

"M-am simţit extraordinar pe Furiani. Acest stadion îţi dă forţă. De-abia aştept următorul meci la Bastia" (Claudiu Keşeru, pentru Bastia TV)

”În prima repriză, pericolul a venit din piciorul lui Keşeru. Românul e un specialist al loviturilor libere. Atenţie la el!" (L'Equipe, cotidian francez)

RUSIA: Krasnodar - Dinamo 1-1

L-a salvat un puşti de 18 ani!
Ce suferinţă pentru Dan Petrescu la Dinamo Moscova! Într-o deplasare în care adversarii de la FC Krasnodar au deschis scorul în minutul 10 (Wanderson), iar gazdele au mai avut două bare, alb-albaştrii i-au scos peri albi antrenorului lor şi în ofensivă.

Au ratat de două ori singur cu portarul (Noboa şi Kasaev), plus bara lui Noboa! L-a salvat un copil, Paniukov, 18 ani. La prima atingere a mingii (83), acesta a înscris cu capul din 4 metri (bară-gol). 1-1, Petrescu e pe 6, cu 8 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
buerebuistas
buerebuistas  •  19 August 2013, 13:34

Hopa , s-a modificat articolul dupa ce am scris eu :)) , in sfarsit un articol facut ca la carte , la a 2-a incercare

buerebuistas
buerebuistas  •  19 August 2013, 12:02

Intentia mea nu este sa fiu rautacios , dar nu ma pot abtine in evidentia faptul ca "evolutia impecabila" nu s-a soldat cu gol si nici macar cu un assist . Deci prin ce s-a evidentiat ?

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 August 2013, 11:44
Postat de dinamo4eva pe 19 August 2013, 07:57

n-am vazut meciul asta , dar in prima etapa a fost praf praf praf. iar acum baietii spun ce am vazut si eu in prima etapa . Keseru n-are ce cauta la nationala. Rusescu nu prinde lotul...

Rusescu trebuie sa se bata cu alti 4 atacanti pe post si va fi destul de greu sa profite de sansa sa. probabil pana in iarna il vom vedea in primul 11 la Sevilla si va mrca cateva boabe din nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează