INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAȚIONAL ROMÂN

VIDEO Dorit în Spania și Anglia, Florin Andone a decis ce va face » Atacantul a semnat azi contractul

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 18:39

Florin Andone a fost dorit în ultima perioadă de Southampton și de mai multe formații din La Liga, însă atacantul român a luat astăzi o decizie neașteptată.

Fotbalistul care evoluează la Cordoba din 2014 n-a dorit să plece din Andaluzia și a semnat astăzi prelungirea pînă în anul 2018. Obiectivul său principal rămîne promovarea în La Liga. Atacantului care a marcat în acest sezon 8 goluri i s-a fixat o clauză de reziliere în valoarea de 10 milioane de euro.

"Sînt fericit pentru prelungirea contractului cu clubul care mă dorește și mă apreciază", a scris Andone pe o rețea de socializare. Tot în mediul online au reacționat și fanii din Cordoba care s-au arătat foarte încîntați de decizia românului.

Atacantul român a făcut anunțul prin intermediul unui clip video. În Spania astăzi se sărbătorește Dia de los Reyes Magos, o sărbătoare asemănătoare cu Crăciunul, în care se oferă cadouri.

2.000.000 €e cota de transfer a lui Andone, conform transfermark.de

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
neaga1900
neaga1900  •  05 Ianuarie 2016, 22:08

A ales bine Andone. Din punctul meu de vedere nu e momentul pentru saltul la o echipa mare. Pe de alta parte interesul Barcelonei pentru nu stiu cum il cheama de la Craiova e de bun augur, desi va juca la Barcelona B toto e bine.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2016, 20:14

Si Ivan de la Craiova e*dorit* de Barcelona! Nici mai mult nici mai putin.Sincer eu unul n-am auzit de el.Poate ..Messi da! La *recomandarea * lui Gica Popescu.

khal_37
khal_37  •  05 Ianuarie 2016, 19:55

Numai la noi latra trolli si antistelistii ca Steaua pune clauze de reziliere de milioane de euro...imi amintesc cazul Martinus, amaratul nu a semnat cu Steaua pentru ca cica...clubul i-a pus o clauza de reliziere de 5 milioane de euro iar salariul de 15 milioane de euro pe luna plus bonusuri de performanta i s-a parut putin. La Cordoba in liga a 2-a i-au pus lui Florin Andone o clauza de 10 milioane si nimeni nu zice nimic, inclusiv el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close