INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Elastic Cat » Costel Pantilimon a închis din nou poarta ”Pisicilor Negre”: 0-0 cu Chelsea

Pantilimon respinge cu piciorul la șutul lui Ivanovici // Foto: Reuters
Pantilimon respinge cu piciorul la șutul lui Ivanovici // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 22:58

”Tricolorul” s-a evidenţiat în mod special în prima repriză, cînd s-a întins pentru a respinge şuturile lui Willian şi Ivanovici.

"Pentru a juca în astfel de meciuri te faci fotbalist", mărturisea Costel Pantilimon înaintea "şocului" de aseară cu Chelsea. Şi a onorat întîlnirea cu liderul Premier League printr-o nouă evoluţie sigură în poarta lui Sunderland.

Rezumat VIDEO aici!

Jose Mourinho a trimis pe Stadium of Light exact acelaşi "11"care o căsăpise pe Schalke în Ligă (5-0), hotărît să evite o a 3-a înfrîngere consecutivă în faţa omologului Gus Poyet. Chelsea a dominat prima parte, dar dacă n-a marcat, a fost şi vina lui "Panti".

În minutul 16, la şutul lui Willian, "tricolorul" a deviat balonul în bară, cu vîrful degetelor. Iar după încă un sfert de oră, el i-a refuzat golul şi lui Ivanovici, respingînd "diagonala" sîrbului cu piciorul. Sunderland era cît pe ce să răzbune ocaziile albaştrilor (34), numai că Vergini a trimis şi el în bară.

Repriza a doua, acelaşi tablou. Posesie prelungită Chelsea, însă puţine idei în faţa zidului din faţa unui Pantilimon impecabil la reluările lui Cahill, Matici şi Drogba. Amfitrionii au reuşit pe final să se elibereze cînd şi cînd din strînsoare, ba chiar i-au dat emoţii lui "Mou", însă de gol nu s-au lipit nici ei.

194 de minute fără gol primit are Pantilimon în poarta lui Sunderland. Ieri a fost titular pentru a 4-a oară în acest sezon din Premier

ALTE ŞTIRI DIN ANGLIA:

MAN. UNITED - HULL CITY 3-0: S-a rupt şi Di Maria
United s-a impus fără emoţii în faţa lui Hull City, 3-0, însă l-a pierdut pe Angel di Maria. Atacantul argentinian a părăsit terenul după numai 14 minute, plîngîndu-se de dureri la muşchii ischiotibiali ai coapsei stîngi. United îi mai are accidentaţi pe Daley Blind, Rafael, Phil Jones, Jonny Evans şi Lingard.

WEST BROMWICH - ARSENAL 0-1: O echipă de accidentaţi
Lista indisponibililor lui Arsenal ia proporţii. Ieri, la 1-0 cu West Bromwich, Nacho Monreal a trebuit să-i cedeze locul lui Gibbs după o lovitură primită în genunchiul stîng (23). E deja al 11-lea jucător al "tunarilor" cu probleme în acest moment. O întreagă echipă, cu Wilshere, Ozil, Walcott şi Szczesny în frunte.

Becks rănit în accident
David Beckham a tras ieri o sperietură zdravănă. După ce l-a luat pe fiul său, Brooklyn, de la antrenamentul lui Arsenal, fostul internaţional a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit tabloidului Daily Mirror, el ar fi fost uşor rănit în momentul impactului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  30 Noiembrie 2014, 17:34

Ma bucur ptr. Costel. Merita sa joace si sa capete incredere in capacitatile sale de bun portar. Este un sportiv de mare caracter, merita sa-si desavarseasca o cariera sportiva in care a fost de putine ori ajutat si de sansa de-a fi fost ales titular, chestie de preferinta si inspiratie a antrenorilor pe care i-a avut. Toate cele bune, s-auzim numai de bine !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Noiembrie 2014, 17:14

am vazut meciul, chelsea a jucat apatic, slab, chiar fara idei. a avut cateva suturi periculoase, le-a scos fara mari eforturi. apararea lui sunderland a functionat foarte bine.

hefaist0s
hefaist0s  •  30 Noiembrie 2014, 14:33
Postat de georgeudrescu pe 30 Noiembrie 2014, 11:25

Ce articol aberant! A avut trei suturi pe poarta , Drogba a dat pe lângă, Sunderland a avut m multe ocazii. Oricum e foarte bine ca începe sa joace titular

Statistica spune altceva: ://www.flashscore.ro/meci/nVgrD3DH/#statistici-meci;0

Vezi toate comentariile (6)
Comentează