INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO - AC MILAN 2-2

VIDEO FABULOS! Milan a fost egalată prin golul portarului advers, în minutul 90+5! Pușcaș a înscris pentru Benevento

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 14:47

George Pușcaș a egalat la unu cu prima sa reușită în Serie A, apoi portarul Brignoli a pus capăt seriei record a campanilor de 14 eșecuri, marcând cu capul din plonjon. În minutul 90+5!

VEZI VIDEO CU GOLURILE MECIULUI!

Debut înfiorător pentru Genaro Gattuso pe banca Milanului. Înlocuitorul lui Montella a fost atât de aproape de-un succes, pe care l-a scăpat printre degete la Benevento (2-2). A fost, totodată, o zi istorică pentru nou-promovata, pregătită de fostul CFR-ist De Zerbi: primul punct bifat în Serie A!

A scos și un "roșu"

Lanțul de 14 înfrângeri, nemaiatins de nimeni în Europa la începutul unui sezon, s-a rupt și cu contribuția lui George Pușcaș. Retitularizat după 70 de zile, atacantul român a reușit primul gol la Benevento în prima ligă. Nu mai marcase de aproape șase luni, din play-off, dar a fost pe fază în minutul 50. A reluat în plasă o minge respinsă de Donnarumma la șutul lui Letizia. Tot "tricolorul" a provocat al doilea "galben" pentru Romagnoli și i-a lăsat pe rossoneri în "zece", din minutul 75.

Portarul kamikaze!

Era 1-2, punctase și Kalinici după 421 de minute de secetă, și Benevento n-a renunțat la luptă. Și ca să fie memorabil primul punct trebuia parafat cu o realizare ieșită din comun. Gol în al cincilea minut al prelungirilor, reușit de portarul Brignoli, cu capul din plonjon, de la 11 metri. Fantastic!

13 goluri în 55 de partide are Pușcaș la Inter, Bari și Benevento în primele două ligi ale Italiei. La Primavera nerazzurra reușise 27 de goluri în 38 de jocuri

16 aniși 8 luni trecuseră de la precedentul gol marcat cu capul de un portar în Serie A, Massimo Taibi pe 1 aprilie 2001, în meciul Reggina - Udinese 1-1

"Am închis ochii și am făcut un plonjon de portar, nu de atacant. Mi s-a spus de pe bancă să urc în careu. N-aveam nimic de pierdut, trebuia să vină și rândul nostru"
Alberto Brignoli, portar Benevento

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  04 Decembrie 2017, 08:55

Sunt incantat si deceptionat simultan. Un egal cat un regat pentru Benevento, un egal cat o cucuta pentru Gattuso.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2017, 16:33
Postat de dinamo_fan pe 03 Decembrie 2017, 16:33

dupa un meci ca asta poti face un film :) ma bucur pentru Puscas. e in crestere baiatul. O echipa din asta ar trebui sa-si gaseasca si Hagi ca sa joace.

Asa e.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Decembrie 2017, 16:33
Postat de cpt.ahab pe 03 Decembrie 2017, 16:29

Epic! Primul punct in campionat obtinut in fata Milan-ului fiorosului Gattuso, dupa un gol de poveste!:))))

dupa un meci ca asta poti face un film :) ma bucur pentru Puscas. e in crestere baiatul. O echipa din asta ar trebui sa-si gaseasca si Hagi ca sa joace.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează