INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MAN. CITY - MAN. UNITED 2-3

VIDEO Fără scăpare! » Panti a apărat un penalty, dar a încasat trei goluri în derby-ul cu United

După ce a respins şutul lui Rooney la penalty, Pantilimon plonjează din nou, încercînd să-l blocheze pe atacantul lui United. Nici o şansă!
După ce a respins şutul lui Rooney la penalty, Pantilimon plonjează din nou, încercînd să-l blocheze pe atacantul lui United. Nici o şansă!

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 22:25

Titularizat la marele derby din "32-imi", Pantilimon n-a avut nici o şansă în prima repriză în faţa furiei "diavolilor". Dar "cetăţenii" ar fi putut salva meciul. În 10 jucători!

Acesta a fost primul mare derby al lui Pantilimon la Man. City şi, timp de 45 de minute, a suferit cumplit în enervanta ploaie britanică. Pentru că United ardea de răzbunare după catastrofa din 23 octombrie, 1-6 pe "Old Trafford". Şi l-a asediat pe goalkeeperul albaştrilor. De la început.

Click aici pentru a vedea golurile marcate!

Gigantul de 2,02 m n-a avut timp să-şi aranjeze bine mănuşile cînd Rooney s-a înălţat peste toţi apărătorii gazdelor în minutul 10, plasînd o lovitură de cap nimicitoare. Bară-gol, la vinclu! Pantilimon, pe mijlocul porţii, a admirat execuţia. Nici nu putea face altceva la 0-1. Însă, la 0-2 (cînd City era deja în 10 jucători, căpitanul Kompany a fost uşor eliminat), ar fi trebuit să-şi pună în valoare înălţimea (30). A plonjat după mingea şutată din întoarcere de Welbeck, a atins-o, dar n-a oprit-o să intre în plasă. La 0-3, a ghicit colţul la penaltyul lui Rooney (39). Nu a fost suficient. A respins în faţă şi Rooney l-a crucificat. Pauză.

Dacă ar fi marcat, ar fi fost eroul lui City
După, a fost din ce în ce mai bine pentru City. Kolarov, din lovitură liberă, a înscris pentru 1-3, iar Aguero a "incendiat" stadionul: 2-3. N-a fost şi 3-3. Pentru că Pantilimon, infiltrat în careul lui United la ultimul corner, doar a şters mingea cu capul. Dacă ar fi marcat, ar fi fost eroul unei jumătăţi de oraş!

S-a întors Scholes!
La 37 de ani, Paul Scholes revine. Legendarul roşcovan care se retrăsese vara trecută nu a putut sta departe de focul luptei. "Îmi lipsea prea mult fotbalul", a recunoscut mijlocaşul cu 676 meciuri şi 150 de goluri la Man. United, care se menţinuse în formă antrenîndu-se cu echipa secundă. S-a întors ieri să-l ajute pe Ferguson, devastat de accidentări. A intrat în minutul 60, fanii întîmpinîndu-l în delir. "Decizia lui a fost o veste mare", a spus Sir Alex.

"Man. United nu pierde niciodată trei meciuri la rînd. 2-3 cu Blackburn, 0-3 cu Newcastle, cu City sigur e victorie" (Gary Neville, fost căpitan Man. United, înaintea derbyului)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează