INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KRÎLIA - MORDOVIA 0-2

VIDEO Fight-club » Dorinel, a doua victorie în 3 meciuri la Mordovia: 2-0 cu Krîlia, gol Opriţa

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 22:11

Cu Dorinel, echipa din Saranks a renăscut, luptîndu-se cu furie să supravieţuiască. O victorie etapa viitoare şi iese din zona retrogradării directe


"În iarnă am făcut un cantonament dur, ne-am pregătit foarte bine şi, gîndindu-mă la cum am lucrat în perioada de pauză, echipa mea nu poate juca prost". Acestea au fost cuvintele lui Dorinel Munteanu ieri, la cîteva minute după ce Mordovia cîştigase cu 2-0 în deplasare în faţa Krîliei Sovietov.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Opriţa a deschis scorul (28), cap pe colţul scurt după un corner, apoi Ruslan Muhamecin a înscris şi el, concretizînd un duel tete-a-tete cu portarul advers. Apărare-beton, luptă feroce la fiecare minge, 32 de faulturi, contraatacuri, 5 şuturi cadrate din 8 pe poartă, o strategie de 3 puncte chiar şi cu 36 la sută posesie şi cu un om în minus (Stepaneţ, eliminat) în ultimul sfert de oră.

O victorie extrem de importantă pe terenul unei contracandidate în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Dacă învinge şi etapa viitoare, acasă cu FC Krasnodar, iar Krîlia pierde cu Zenit, foarte probabil, trupa lui Dorinel acumulează 18 puncte şi evadează din zona retrogradării sigure, avansînd pe 14, locul echivalent cu un baraj împotriva formaţiei ce încheie pe 3 în liga secundă.

6 puncte din 9 a cucerit Dorinel în ultimele 3 etape în Rusia: 2-0 cu Anji şi Krîlia, 0-1 la Zenit (golaveraj 4-1)

"Cînd am venit, am spus că am încredere în echipa mea. În acest ritm, vom evita retrogradarea"
Dorinel Munteanu, antrenor Mordovia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  31 Martie 2013, 01:57

Felicitari Dorinele , la cat mai multe victorii. Mult succes!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează