INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA - ATLETICO MADRID 0-1

VIDEO Final palpitant în Deportivo - Atletico Madrid, meci decis în ultimul minut » Critici pentru Pantilimon: "Teribilă eroare"

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 21:06

Deportivo La Coruna, echipa lui Pantilimon și Florin Andone, a pierdut în minutul 90+1 meciul cu Atletico Madrid, 0-1.  

Pantilimon n-a schițat niciun gest la execuția lui Thomas, deloc imparabilă, din marginea careului. Florin Andone a intrat în minutul 75.

Cristóbal Parralo a mizat pe continuitate și în poarta lui Deportivo, însă Pantilimon nu i-a răsplătit ieri încrederea antrenorului. O singură minge grea a avut de scos românul și s-a blocat. 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Costel s-a uitat fără nicio reacție la șutul lui Thomas, din marginea careului, din minutul 90+1. Nici măcar n-a fost o execuție directă, ci Gabi, căpitanul lui Atletico, i-a mișcat mingea ghanezului pentru a ocoli zidul! "Teribilă eroare", a comentat live La Voz de Galicia. 

Până în prelungiri, Panti prinsese două mingi banale, la încercările lui Griezmann și Gaitan, și nu ratase nicio ieșire pe centrările modeste ale lui Atletico. 

9 goluri
în 6 meciuri la Deportivo a încasat Pantilimon

Intrat în minutul 75, Florin Andone a avut unica execuție cadrată a galicienilor, "cap" timid reținut de Oblak, a pierdut trei mingi și a făcut un fault dur de "galben", asupra lui Savici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  04 Noiembrie 2017, 23:16

pantilimon=paluga proasta si sclav al banilor...a stat rezerva toata viata lui...a ras mancini de el...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează