INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANIVERSARE

VIDEO Fiorentina și Dinamo, mesaje speciale pentru Mutu, în ziua în care a împlinit 39 de ani: "Vei rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 17:51

Adrian Mutu, unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria naționalei României, a împlinit astăzi 39 de ani. "Briliantul" nu a fost uitat de Fiorentina, echipa din Italia la care a avut cele mai bune rezultate de-a lungul carierei. Toscanii i-au transmis un mesaj special prin intermediul unui site al suporterilor.

"În urmă cu 39 de ani, se năștea, la Călinești, în România, fostul număr 10 viola, Adrian Mutu. Fostul atacant al Fiorentinei s-a născut pe 8 ianuarie 1979.

«Il Fenomeno» nu mai îmbracă tricoul viola din 2011, dar va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor, care l-au iubit, l-au urât și l-au elogiat. Pentru acest lucru și pentru cele 54 de goluri marcate pentru Fiorentina, va rămâne în istoria Fiorentinei pentru totdeauna", au scris fanii italieni.

Mutu a fost aniversat și de Dinamo, clubul la care a evoluat ca jucător la începutul anilor 2000 și unde a debutat în cariera de oficial.

"Fostul jucător și conducător al clubului din Ștefan cel Mare împlinește astăzi 39 de ani, prilej pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri din partea suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate.

Născut pe 8 ianuarie 1979, la Călinești, în județul Argeș, Adrian Mutu a îmbrăcat tricoul alb-roșu în două sezoane competiționale, 1998-1999 și 1999-2000, marcând 29 de goluri în 42 de meciuri pentru Dinamo.

Cu Adrian Mutu în teren, Dinamo a câștigat eventul în sezonul 1999-2000, "Briliantul" fotbalului românesc fiind și cel mai bun marcator din istoria echipei naționale, cu 35 de goluri în 77 de meciuri pentru prima reprezentivă". 

 

LA MULȚI ANI, Adrian Mutu! Fostul jucător și conducător al clubului din Ștefan cel Mare împlinește astăzi 39 de ani,...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on 8 Ianuarie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează