INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Florin Andone face show în Spania » A marcat după 9,8 secunde şi a atins recorduri senzaţionale!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 23:43

Românul Florin Andone continuă forma excelentă şi a marcat primul gol al meciului Cordoba - Eibar, 1-1.

Andone a profitat de o greşeală în apărarea adversă şi a marcat cu un şut din mijlocul careului în secunda 9,8! Vezi aici video! Arruabarrena a egalat în minutul 78. Andone a fost schimbat în minutul 82 cu Borja Garcia.

Reuşita sa este cea mai rapidă din Spania şi a doua cea mai rapidă din primele 5 ligi europene în acest sezon, fiind depăşită doar de cea a lui Bellarabi, în secunda 9 a meciului Leverkusen - Dortmund. Golul este al patrulea cel mai rapid din istoria La Liga, după Llorente 7,3, Keita 7,6, Dario Silva 8.

După 18 etape din campionatul Spaniei, Cordoba se află pe locul 15, cu 17 puncte obţinute.

3 goluri a marcat atacantul de 21 de ani în acest sezon

Citeşte şi: Florin Andone, după un nou meci în care a fost decisiv în Spania: "Toţi mi-s prieteni acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
prazburg1948
prazburg1948  •  18 Ianuarie 2015, 17:27
Postat de goodfella pe 17 Ianuarie 2015, 15:23

Din moment ce e plecat de mic in Spania, cred ca e deja cetatean spaniol. O fi el roman de origine, dar nu cred ca se comporta, gandeste, ca un roman. Ne place noua sa consideram ca tot ce are legatura cu Romania, e roman si sa ridicam in slavi aceasta minunata tara, natie. Din pacate, realitatea e trista si sa te consideri patriot inrait, nu are nici un substrat logic. Mai sus zicea cineva ca parintii ii vor sugera nationala Romaniei daca ar fi sa aleaga, eu zic ca nu va fi asa. De ce sa ii sugereze parintii? Pai daca le era bine in Romania, s-ar fi dus la cules de capsuni in Spania? Come on dude, chiar asa??! Cat despre jucator, bafta lui, insa mai e pana sa confirme cu adevarat.

Eu am plecat din Romania la 13 ani, acum am 26 si tot roman ma consider, alti prieteni de aici nu gandesc la fel ca mine... Fiecare cu ale lui

ortega
ortega  •  18 Ianuarie 2015, 06:41

Îl vrei la pizdiaua ? El nu vrea ...

forumeer
forumeer  •  17 Ianuarie 2015, 21:50
Postat de goodfella pe 17 Ianuarie 2015, 15:29

Tu ai sugera fiul tau sa joace pentru Romania? De ce? Mi se pare o idiotenia, iar parea ta e una cretina, ca de altfel si gandirea. Daca e sa aleaga, sa aleaga Spania, tara adoptiva care a avut ceva sa ii ofere. Lasa patriotismul de rahat, nu te ajuta.

Ce prost Messi asta ca a ales sa joace pentru tara sa de bastina desi a plecat de-acolo EXACT la aceeasi varsta ca si Andone (12 ani). Mare prost Messi pentru ca n-a ales tara adoptiva, Spania, nu? Gandesti cu kuru'.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează