INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO + FOTO Bucurie fără margini la Salonic » Jucătorii l-au luat pe brațe pe patronul-pistolar, înconjurați de zeci de mii de fani

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 10:23

PAOK s-au întors sâmbătă noapte la Salonic după victoria din finala Cupei Greciei, scor 2-0 cu AEK, alb-negrii fiind așteptați de proprietarul Ivan Savvidis și de o mare de suporteri, sărbătorind împreună Cupa Greciei la parada prin oraș.

Sărbătoarea de pe stadionul Olimpic a continuat acasă, pentru că PAOK s-a întors la Salonic imediat după finala cu AEK. Echipa a aterizat la 3:30 pe aeroportul "Makedonia". Primul care i-a întâmpinat pe jucători a fost Ivan Savvidis, proprietarul și președintele clubului, suspendat 3 ani după ce a pătruns înarmat pe teren, la sfârșitul meciului de campionat cu AEK. Jucătorii i-au scandat numele și l-au luat pe brațe pe Savvidis, aruncându-l apoi în aer.

 

 

Publicată de PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ pe 12 Mai 2018

"Nimeni nu a dormit la Salonic. A fost o noapte albă"

Afară, alb-negrii erau așteptați de zeci de mii de suporteri, care nu veniseră la Atena. Au înconjurat autocarul descoperit în care s-au urcat câștigătorii Cupei, celebrând împreună această performanță la parada prin oraș. În centru, a fost delir. Mulțimea cânta: "Cupa e a noastră" și "Noi suntem campionii".

"Nimeni nu a dormit la Salonic sâmbătă noapte. A fost o noapte albă", scrie presa greacă. La 4:30, petrecerea era în punctul culminant. Trompete, tobe, torțe, fumigene și cântece. Totul într-o bucurie de nedescris. 

E prima dată când PAOK Salonic triumfă două sezoane consecutive în Cupa Greciei, Răzvan Lucescu fiind primul român care obține un trofeu în Grecia.

Cupe ale Greciei a cucerit PAOK Salonic în istorie, ultimele două la rând (2017 și 2018)

Vezi și: FOTO Imaginea finalului de sezon în Grecia! Ce mască a purtat Răzvan Lucescu la interviurile de după triumful din Cupă

VIDEO Lucescu continuă războiul după primul trofeu în Grecia: "Voi spune asta chiar dacă unii mă vor face prost"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  13 Mai 2018, 14:59

BRACO RĂZVANE Dumnezeu să-ți dew sănătate ție și familiei tale în frunte cu MARELE și INEGALABILUL Mircea Lucescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează