INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Cu Chiricheș titular, Napoli a remizat cu Torino și titlul e aproape al lui Juventus » Bianconerii vor egala un record incredibil

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 18:13

Juventus se poate încorona din nou campioană a Italiei, după pasul greșit făcut astăzi de Napoli pe teren propriu cu Torino, scor 2-2 (Mertens 25, Hamsik 71 / Baselli 55, De Silvestri 83).

Torinezii sunt la 6 puncte de Napoli și, chiar dacă pierd ultimele două etape, iar adversara directă câștigă aceste meciuri, nu mai poate pierde titlul pentru că golaverajul e în favoarea "Bătrânei Doamne". Cele 15 goluri diferență sunt imposibil de remontat de Napoli în doar două etape.

Astfel, Juve a bifat cel de-al șaptele titlu consecutiv câștigat în Serie A, egalând recordul lui Olympique Lyon, care până azi era singura echipă din primele 5 ligi ale Europei ce câștigase 7 campionate consecutive.

În altă ordine de idei, cu Torino Vlad Chiricheș a făcut cuplu de fundași centrali cu Raul Albiol, amândoi jucând tot meciul.

100de goluri în Serie A are Marek Hamsik, în 394 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1212846665461977
Alexandru-Cristian David  •  06 Mai 2018, 22:19
Postat de amicu pe 06 Mai 2018, 19:33

Acea retrogradare nedreaptă a intarit-o pe Juventus. O să vedeți multi ani de acum încolo doar alb și negru in Serie A

Te contrazic puțin, retrogradarea a fost meritată pentru că au umblat la arbitri și la alte echipe. Sunt fan Juve și sper că mulți ani de acum încolo sa se vadă în serie A doar alb și negru.

amicu
amicu  •  06 Mai 2018, 19:33

Acea retrogradare nedreaptă a intarit-o pe Juventus. O să vedeți multi ani de acum încolo doar alb și negru in Serie A

Vezi toate comentariile (2)
Comentează