INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO & FOTO L-au pus să cânte pe masă! Prezentare inedită pentru Răzvan Marin la Standard

Răzvan, cântând în vestiar +4   FOTO
Răzvan, cântând în vestiar

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Răzvan Marin e jucătorul lui Standard: 4,5 ani contract! A fost întâmpinat ieri de antrenorul Jankovici și de noii colegi cu "botezul" vestiarului.

Ieri, totul s-a rezolvat pentru Răzvan Marin la Standard Liege. Dimineață, mijlocașul de 20 de ani a trecut testele fizice și medicale, semnând ulterior contractul, care expiră pe 30 iunie 2021.

"A fost sedus de proiectul nostru"

L-a avut alături pe directorul sportiv Olivier Renard: "E foarte talentat, o mare promisiune. L-au vrut cluburi europene importante, dar el a fost sedus de proiectul nostru. E clubul ideal în acest moment al carierei sale".

Antrenorul sârb Aleksandar Jankovici l-a întâmpinat în vestiar, iar noii colegi i-au pregătit "botezul": un cântec pe masa din mijlocul cabinei.

"Muncește dacă vrei să fii titular!"

Răzvan a dat și primul interviu, pentru site-ul roș-albilor. "Tata a jucat șase ani la Steaua și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor învingând-o chiar pe Standard", a povestit "tricolorul". În 2006, Petre Marin a marcat golul de 2-2 la Liege, înainte de a câștiga în Ghencea cu 2-1!

A dezvăluit ce i-a spus părintele: "«Dacă vrei să fii titular, trebuie să muncești mult!». Și asta voi face, pentru că am venit aici să joc".

"E ca un quarterback"

Presa belgiană a aflat detalii despre Marin de la site-ul local Footballski, specializat în campionatele din estul Europei. "E ca un quarterback în fotbalul american, cel care conduce tot jocul echipei. Lovește mingea cu ambele picioare, are o excelentă calitate a pasei și șutează violent, marcând goluri frumoase!".

"Ne-a făcut să zâmbim"

Cotidianul La Dernière Heure n-a uitat însă că "ultimele experiențe ale românilor la Standard n-au fost deloc plăcute. Din contră. Grozav era prezentat ca un Cristiano Ronaldo al Carpaților, cuvinte care ne-au făcut apoi să zâmbim. Țucudean, un enorm eșec. Iar Adrian Cristea n-a părut nicio clipă capabil să atingă nivelul fotbalului belgian".

Același site Footballski garantează pentru Marin: "Poate deveni un jucător extraordinar".

"Pentru mine, cel mai bun antrenor a fost Gheorghe Hagi. M-a învățat multe lucruri, a fost o plăcere să lucrez cu el. Hagi m-a sfătuit să vin aici, pentru că Standard e un club mare"
Răzvan Marin, mijlocaș Standard

500.000 €este salariul anual al lui Răzvan Marin la Standard Liege

2.400.000 €a primit Viitorul pentru Marin, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  21 Ianuarie 2017, 13:26

Pai pentru asta s-a dus in Belgia? Maine-poimaine auzim ca a dansat lasciv in chiloti tanga la bara.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  21 Ianuarie 2017, 10:42

Multa bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează