INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - CESENA 5-1

VIDEO Gest incredibil făcut de Mutu » S-a cerut afară la pauză!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 12:07

Adrian Mutu şi-a şocat colegii de la Cesena în timpul partidei cu AS Roma, scor 1-5.

Internaţionalul român a avut o prestaţie modestă în prima parte a meciului, iar la pauză, la scorul de 0-3, i-a cerut antrenorului Daniele Arrigoni să fie schimbat pentru că nu mai merită să joace şi în repriza secundă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"Mutu a simţit că nu dă randamentul de care are nevoie echipa. Mi-a cerut să îl schimb şi asta am făcut", a dezvăluit Daniele Arrigoni.

AS Roma a început fabulos partida cu Cesena, conducînd încă din minutul 8 cu scorul de 3-0. După pauză, oaspeţii au reuşit să marcheze prin Eder, dar scorul final avea să fie 5-1 pentru romani.

6 goluri a marcat Mutu pentru Cesena în 15 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
gigeluss
gigeluss  •  22 Ianuarie 2012, 23:39

Splendid ... daca a considerat ca fara el echipa ar juca mai bine este un gest minunat .... cite zeci de jucatori ar trebui sa procedeza la fel etapa dupa etapa .... probabil ca echipe intregi ....... de ce a facut-o Mutu in realitate este un alt subiect.

biancorossi
biancorossi  •  22 Ianuarie 2012, 23:34
Postat de gazistu pe 22 Ianuarie 2012, 21:40

cesena e un fel de vointa sibiu la noi, o echipa care a venit dupa multi ani din B

zau ? si cand a mai fost vointa sibiu in A ? o confunzi cu inter sibiu. "C.S.U Vointa Sibiu apare pe prima scena a fotbalului intern, dupa dizolvarea echipelor FC Sibiu si FC Inter Sibiu. Clubul sibian a promovat din Liga IV- a in Liga I , in doar trei sezoane. Dupa 0-0 la Navodari si o victorie incheiata la Sibiu cu 2-0 , Vointa Sibiu a promovat pentru prima data in istorie in Liga I. Sibiul este acum reprezentat in prima liga fotbalistica dupa 15 ani de absenta, ultima echipa prezenta pe prima scena a fotbalului fiind Inter Sibiu, in perioada 1995-1996." ps - extras de pe siteul CS Vointa Sibiu.

gazistu
gazistu  •  22 Ianuarie 2012, 21:40

cesena e un fel de vointa sibiu la noi, o echipa care a venit dupa multi ani din B

Vezi toate comentariile (12)
Comentează