INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Gest violent al lui Răzvan Raţ » A lovit cu capul şi a fost eliminat direct! Fractură de piramidă nazală pentru adversar

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 12:35

Răzvan Raţ a avut o perioadă excelentă cu Rayo Vallecano, dar aseară a fost eliminat pentru un gest urît în faţa unui adversar.

Rayo conducea cu 3-0 pe Celta Vigo cînd, la un atac al oaspeţilor, Raţ s-a oprit din alergarea spre poarta sa şi l-a lovit cu capul pe un adversar, primind direct cartonaşul roşu.

Charles, jucătorul Celtei, a necesitat îngrijiri medicale după atacul românului. Din imagini se vede şi că fostul rapidist i-a spart nasul lui Charles. Din ultimele informaţii, Marca anunţă că jucătorul Celtei are fractură de piramidă nazală.

VIDEO cu cartonaşul roşu primit de Răzvan Raţ

Cel mai probabil, Raţ va primi o suspendare dură din partea Comisiilor spaniole.

În schimb, Rayo merge excelent în campionat şi are şanse mari de salvare după ce a obţinut 5 victorii şi o remiză în ultimele 7 meciuri, un parcurs mai bun chiar şi decît al lui Real Madrid.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
glorie
glorie  •  06 Aprilie 2014, 15:47

Domnilor, astfel de gesturi sunt inalnite in fotbal! Razvan Rat n-are antecedente, probabil ca a fost provocat. N-are scuze si din pacate ii afecteaza cariera, va fi suspendat cine stie cate etape iar el este pe ultimii metri... O eventuala comisie trebuie sa interogeze si adversarul, mai mult ca sigur acesta a vorbit urat la adresa jucatorului nostru!

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  06 Aprilie 2014, 15:13
Postat de vladutz13 pe 06 Aprilie 2014, 12:30

Nu cred ca este o coincidenta ca odata cu venirea lui Rayo Vallecano a inceput sa castige, a dat si multe pase de gol. Eu nu l-as acuza de treaba asta, chiar nu-i sta in fire. Naiba stie cum l-a injurat ala de la Celta Vigo... sunt anumite chestii pe care daca mi le-ar spune cineva, nu ar mai conta nimic si l-as nenoroci.

Nu-i sta in fire, asa este, dar pana se acomodeaza cu Primera Division (provocari si tot felul de tertipuri), cred ca va mai trece ceva vreme.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  06 Aprilie 2014, 15:10
Postat de apokalyps. pe 06 Aprilie 2014, 12:23

perioada nefasta?a fost printre cei mai buni de la Rayo de cand a semnat.

La Rayo, da, este constant si are evolutii mai bune, insa eu ma refeream la scurta perioada petrecuta la West Ham... un campionat ca Premier League, chiar i s-ar fi potrivit lui.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează