INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO - DEPORTIVO 1-0

VIDEO Gladiatorul fără șut » Andone a făcut un joc bun cu Atletico, dar n-a marcat nici acum: 0-1

Andone s-a bătut fără spor, la încă un eșec pentru Depor // FOTO AFP
Andone s-a bătut fără spor, la încă un eșec pentru Depor // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Andone s-a bătut cu războinicii lui Simeone, dar n-a marcat nici ieri, fiind schimbat după o oră. Griezmann a decis meciul, jucat în ”zece” de galicieni o repriză.

Nici primul meci cu un adversar de top nu i-a adus lui Andone satisfacția întâiului gol la Depor. "Ketchupul", cum plastic a comparat Florin golul în cotidianul Marca de ieri, a rămas în tub, mai departe. Mai mult, galicienii au pierdut pentru a treia oară în ultimele 4 etape, 0-1 cu Atletico!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul!

A fentat "galbenul"

Nu-ncepuse bine duelul de pe Calderon că atacantul român s-a accidentat. Juanfran i-a pus o pârghie între picioare, iar Andone s-a văitat în careul madrilen. Genunchiul stâng i-a rezistat. Și echipa sa a rezistat atacurilor vicecampioanei Europei, care a ratat golul prin Griezmann.

Cam unica mare ocazie a "plăpumarilor", foarte iritați și ghinioniști. Simeone a pierdut până la pauză 2 titulari, Gimenez și Augusto Fernandez, loviți, dar Depor l-a pierdut pe Fajr, două "galbene"! Avertizat putea fi și Andone, iertat de arbitru pentru intrarea dură aeriană la Lucas Hernandez.

Oprit în fața golului

Asalturile s-au întețit la reluare, cu Carrasco protagonist. O dată a parat Lux, altă dată portarul a fost salvat de bară. Dincolo de luptele cu adversarii, Florin a avut o ocazie, puțin înainte de a fi schimbat (61): Lucas a respins însă providențial din fața porții mingea de gol a românului! Andone a privit de pe bancă golul marcat de Griezmann, după un assist oferit de Gameiro!

6faulturi a făcut Andone. N-a tras niciun șut, a atins mingea de 20 de ori și a dat 7 pase (5 reușite)

452de minute a jucat Florin în campionat (3 meciuri integralist) fără să înscrie pentru Depor

6goluri în 9 dueluri contra lui Deportivo a reușit Griezmann, dintre care 4 în tricoul lui Atletico

LAS PALMAS - REAL 2-2: Iese Ronaldo, Real în șah

După 1-1 cu Villarreal, Real s-a poticnit sâmbătă și cu Las Palmas (2-2). Ronaldo nu a marcat și a făcut o criză de nervi după ce Zidane l-a înlocuit în minutul 72. A trecut pe lângă antrenor fără să-l bage în seamă! Madrilenii aveau 2-1 și, fără el, insularii au egalat spre final.

"Trebuie să-l mai scot din când în când. Am vrut să-l menajez pentru că marți avem meci cu Dortmund. Fotbalul este uneori crud", a explicat antrenorul blanco.

Vâzând reacția furioasă a lui Cristiano, mama portughezului i-a trimis imediat un mesaj pe Twitter: "Niciodată nu lăsa capul plecat!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează