INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Gol de senzație marcat de Torje contra celor de la Galatasaray, după o eroare a lui Muslera

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 23:02

Gabi Torje este în formă şi a marcat un gol spectaculos pentru Osmanlispor în meciul cu Galatasaray. Reuşita acestuia a fost decisivă pentru formaţia sa, care s-a impus cu 2-1.

În minutul 50, la scorul de 1-1, Torje, titular la Osmanlispor,  a marcat un gol de la 20 de metri! 

Românul l-a văzut ieşit din poartă pe Muslera şi a şutat surprinzător. Portarul uruguayan a atins mingea, dar nu a putut opri şutul lui Torje.

În minutul 60, Rusescu a fost introdus pe teren în locul lui Deliktas, marcatorul primului gol pentru Osmanlispor. În minutul 79, Torje a fost înlocuit de Seto, iar Szukala a rămas pe bancă.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  25 August 2015, 16:14

@alex91ro Rusescu si Popa sunt in aceeasi oala. Pe Popa cand l-a bagat a fost 0.

alex91ro
alex91ro  •  25 August 2015, 15:41
Postat de mvradulescu pe 25 August 2015, 11:29

Mă bucur pentru reușita lui Torje la fel de mult cum mă bucu la orice comportare onorabilă a unui sportiv român, oriunde pe glob ! Comentariul dumneavoastră nu demonstrează decât că sunteți (probabil) dinamo-vist, ori poate timișorean, însă în nici un caz că ați fi un pătimaș al fotbalului ... Probabil nici nu vă interesează cum evoluează ceilalți români peste hotare, însă ați găsit prilejul să aruncați câteva vorbe de ocară către cei ce nu fac parte dintre favoriții dumneavoastră ! Păcat ...

cate meciuri cu Stancu la nationala ai vazut? Torje si cand e in afara lotului contribuie mai mult la jocul echipei.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  25 August 2015, 15:07

@mvradulescu Ma refeream la faptul ca pana ieri toti stelisti il ironizau pe Torje, ca ce sa cauta la nationala si comentarii f asemanatoare. Nu sunt dinamovist. Referitor la Romani care joaca afara nu prea avem ce comenta. Nu am nimic cu jucatorii stelisti. Dar imi spuneti si mie va rog frumos, ce au facut pana acum la nationala Stancu, Adi Popa si Rusescu, dintre care primii doi sunt convocati frecvent. Parca vad face Steaua un meci bun in amicalul cu *** si ii mai convoaca si pe Papp, Chipciu. In loc sa fie convocati jucatorii care merita. De ex Enache mi se pare mult peste Adi Popa la toate capitolele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează