INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Gol şi furie la înlocuire! » Torje a marcat a 3-a oară pentru Granada, dar s-a supărat cînd a fost schimbat

Gabriel Torje (stînga), 22 de ani, are deja mai multe goluri marcate la Granada decît la Udinese în campionat: 3-2 // Foto: Guliver/GettyImages
Gabriel Torje (stînga), 22 de ani, are deja mai multe goluri marcate la Granada decît la Udinese în campionat: 3-2 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 noiembrie 2012 20:33

Schimbat în minutul 69 de antrenorul Anquela, aripa "tricolorilor" nu şi-a putut stăpîni nervii, şutînd în banca de rezerve.

Se simte bine Torje la Granada. Iar a înscris şi, ca de fiecare dată cînd aripa în vîrstă de 22 de ani punctează, echipa sa cîştigă. Şi cu acelaşi scor.

Granada - Celta 2-1
Mallorca - Granada 1-2
Betis - Granada 1-2

"Seara de inspiraţie"
Vineri seară, titularizat a opta oară la rînd, a impresionat în prima repriză. Permanentă mişcare, energie, viteză, implicare în joc şi, mai mult decît toate la un loc, golul deschiderii scorului.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Torje!

În minutul 8, Benitez a centrat de pe partea stîngă spre El Arabi, portarul lui Betis, Adrian, a respins în faţă, iar Gabi, apărut la timp la finalizare pe 16 metri, a şutat direct şi tare cu stîngul: 0-1. "A fost seara de inspiraţie a românului", a comentat cotidianul As, care i-a oferit două stele, cu una mai puţin decît MVP-ul meciului, Rico.

Supărat pe Anquela
Dar partida nu a continuat şi după pauză la fel de bine pentru Torje. Fundaşii gazdelor nu i-au mai lăsat atît de mult spaţiu, au stat mai aproape de el, şi "tricolorul" a dispărut din joc.

În minutul 69, la 1-1, antrenorul Juan Antonio Anquela l-a înlocuit cu Orellana. Torje ar fi vrut să joace a doua partidă completă în campionat. A ieşit supărat de pe teren, lovind apoi cu furie în banca de rezerve, potrivit cotidianului local Ideal.

Patru minute mai tîrziu, Rico a marcat golul victoriei Granadei pe "Benito Villamarin".

"Torje a făcut o primă repriză extraordinară, cu gol marcat şi o uriaşă risipă de energie. Dar adversarii l-au păzit mai bine după pauză, iar el s-a stins cu trecerea minutelor. Iată de ce a fost înlocuit" (Ideal, cotidian din Granada)

3 stele i-a acordat cotidianul Mundo Deportivo lui Gabriel Torje după meciul de la Sevilla, cea mai bună notare

7 este numărul meciurilor în care Torje a fost titular la Granada, dar nu a evoluat pînă la sfîrşit, fiind înlocuit în repriza a doua

56,4 este media minutelor jucate pe meci de aripa Granadei în prima ligă spaniolă în această toamnă

Cifrele lui Torje în La Liga
- 11 meciuri
- 8 titularizări
- 621 minute
- 3 goluri
- 2 pase decisive
- 3 cartonaşe galbene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sebaa
sebaa  •  11 Noiembrie 2012, 13:37

La gsp e stire de prima pagina, in spania cel mult un ziar local mentioneaza acest detaliu intr-o fraza...

tatutzu
tatutzu  •  11 Noiembrie 2012, 07:28
Postat de playmaker pe 11 Noiembrie 2012, 01:31

Nu scriau nici depsre meciul asta daca nu dadea in banca de rezerve.

Dar stai așa. Că nu e sigur că așa s-a întâmplat. Nu au văzut ei sau nu au ei video. Ci scriu că a scris nush ce ziar spaniol. Măcar au un link unde pot vedea dacă așa au scris ăia? NU Sau chiar dacă ăia ar fi scris, crezi că era 100% adevărat?

plischi
plischi  •  11 Noiembrie 2012, 06:45

purtare de pusti rasfatzat! daca presa a observat ca disparuse din joc, antrenorul ce trebuia sa faca?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează