INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPORTING

VIDEO "Gol superb" şi felicitat de noul preşedinte » Ponde a marcat un supergol la echipa a doua a lui Sporting

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 22:20

Cristi Ponde, 18 ani, a deschis sîmbătă scorul la Sporting Lisabona B (a pierdut cu 3-1 în faţa Benficăi B după ce a avut doi eliminaţi) dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

"Superb gol, superbă minge a românului. Portarul a fost doar spectator", a comentat ieri jurnalul portughez O Jogo. După meci, atacantul a fost felicitat de noul preşedinte al alb-verzilor, Bruno de Carvalho. Ponde, înlocuit în minutul 77, a semnat în decembrie primul contract de profesionist cu Sporting, avînd o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  01 Aprilie 2013, 10:09

interesant faptul ca i+au spus ca e roman , cand deja are selectii pt Portugalia

lucell
lucell  •  01 Aprilie 2013, 10:03

E ca si PORTUGHEZ....pana la urma acolo l-au format,au investit in el si acum sa joace pentru Romania?Hm...daca ar alege Portugalia n-ar fi nicio surpriza,oricum un Piturca l-ar ignora:)

gab3f
gab3f  •  01 Aprilie 2013, 04:46

Din cate stiu este deja un caz inchis deoarece el si-a cam dat acordul de a juca pt. Portugalia.In plus Federatia nu are interes sa cladesca ei fiind totdeauna spre distrugerea fotbalului romanesc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează