INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Împăturit pe bancă » Marica a aşteptat o oră să joace la Getafe - Levante, scor 1-0

De cînd a plecat din țară, Marica (al doilea din stînga) nu mai e obișnuit cu frigul, tremurînd serios în Spania // Foto: Guliver/Getty Images
De cînd a plecat din țară, Marica (al doilea din stînga) nu mai e obișnuit cu frigul, tremurînd serios în Spania // Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 21:08

Atacantul român nu s-a făcut deloc remarcat, a luat nota 5 în Marca, dar echipa sa a punctat pe final.

Ciprian Marica nu s-a dezgheţat după ratarea calificării la Mondiale. Ţinut rezervă la Getafe pentru a doua etapă consecutiv, după 0-7 cu Atletico, atacantul român a trebuit să aştepte vineri seară un ceas pe bancă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Zgribulit, indispus şi înfofolit într-o pătură groasă, "Cipi" a intrat în locul titularului Colunga, dar nici el nu a făcut mai mult decît golgeterul echipei madrilene. A luat nota 5 în Marca, ziarul spaniol găsindu-i ieri alibi, "nici nu a primit baloane".

Ceva tot s-a schimbat însă cu Marica în teren: Getafe a dezmorţit tabela! Pedro Leon a marcat în minutul 79 şi gazdele au urcat pe locul 6, de Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mikadoo73
mikadoo73  •  01 Decembrie 2013, 17:56

Poate vor pricepe in cele din urma si spargatorii de seminte sau ragaitorii de bere:Marica a fost si va ramane un juator submediocru la nivel european,un jucator pentru care inclusiv un club modest,precum Getafe este, o palarie prea mare!Ce m-amuza teribil la baiatul asta e morga de supervedeta cu care da declaratii sau ne sfadeste si ne,,lumineaza'' dupa cate un alt rasunator esec,fie ca e vorba de echipa nationala sau propria persoana!Zici ca e un superfotbalist care le-a vazut pe toate,care-a castigat tot ce era cu putinta si care-acum cu greu isi mai gaseste motivatia de-a continua o cariera stralucita!Doar stie ca-i itular pan'la adanci batraneti in nationala Pitipoancei barbugioaice!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează