INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA TURCIEI

VIDEO În ciuda lui Becali! Vezi reușita lui De Amorim la debutul oficial pentru Kayserispor » Gest interpretabil al lui Șumudică după gol

Captură de la televiziunea turcă +4   FOTO
Captură de la televiziunea turcă

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 17:37

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Turciei după ce a învins-o și în deplasare pe Antalyaspor, scor 2-0, după ce în tur s-a impus cu 3-1. 

Scorul a fost deschis în minutul 30 de William de Amorim, brazilianul transferat de la FCSB în această iarnă aflat la debutul oficial! Golul de 2-0 i-a aparținut lui Boldrin, venit și el în vară tot de la FCSB.

Așadar, după ce a fost trimis de roș-albaștri să joace și pe tăpșanele din Liga a 3-a, De Amorim iese din criză chiar de la primul meci sub comanda lui Șumudică. :)

De altfel, De Amorim a avut evoluții bune sub comanda lui Șumudică atunci când cei doi colaborau la Astra.

GEST INTERPRETABIL AL LUI ȘUMUDICĂ

Imediat după ce De Amorim a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap, Șumudică a dus degetul arătător la gură, îndemând la tăcere. Un gest ironic care poate fi valabil pentru Becali, omul care l-a desființat pe De Amorim la FCSB, sau pentru ziariștii turci care au criticat aducerea brazilianului. 

 
 

1 gol în 7 meciuri în Liga 1 a bifat William de Amorim în acest sezon pentru FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
851072578301681
Vyyllyy Engel  •  18 Ianuarie 2018, 23:05
Postat de jack_the_stripper pe 18 Ianuarie 2018, 21:01

Fa o coregrafie de-asta si cu multiplii campioni din Groapa... Si vezi ce faci cu engleza aia, ca a iesit exact invers de ce-ai vrut sa scrii. :-))))))

N'am timp de agramati fcsb'isti .

onduku
onduku  •  18 Ianuarie 2018, 21:50

Amorim nu e jucator de Steaua, joaca la o echipa necunoscuta din Turcia.

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  18 Ianuarie 2018, 21:31

Respect DeAmorim pentru penalyul din min 96!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează