INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA - MORDOVIA 3-1

VIDEO L-a retrogradat pe Dorinel! » Petrescu a cîştigat duelul antrenorilor români din Rusia

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 22:52

Victoria de ieri a săltat echipa ”Bursucului” pe locul 4, în timp ce Munteanu are şanse infime să se salveze, fiind la 8 puncte de baraj cu 4 etape înaintea finalului.

Derbyul tacticienilor români din Rusia, primul între doi străini de aceeaşi naţionalitate din ultimii 9 ani, a fost tranşat ieri de Dan Petrescu. După trei remize la rînd, Dinamo Moscova a bătut-o pe Mordovia (3-1), trupa lui Dorinel Munteanu ajungînd într-o situaţie critică, la 8 puncte de barajul pentru evitarea retrogradării cu doar 4 etape rămase de jucat! Iar "Bursucul" visează de pe locul 4 la Europa League.

VIDEO cu golurile din Dinamo Moscova - Mordovia Saransk

Dinamo a pornit perfect, gol Iusupov (5), care ţintise transversala în aceeaşi fază, iar Kuranyi a făcut 2-0 la mijlocul reprizei. Cu Opriţa titular, Mordovia a reintrat în joc imediat (Pancenko 28), dar acelaşi atacant neamţ a restabilit cu capul dublul handicap pînă la pauză. La 3-1, Dan Petrescu a închis bine jocul, cedînd iniţiativa echipei din Saransk, incapabilă să mai înscrie şi să-şi creeze oportunităţi clare.

"Mai avem mult de tras pentru a ne asigura locul de Europa", a avertizat "Bursucul". Munteanu nu s-a resemnat: "Dinamo a fost mai matură şi golul primit rapid mi-a distrus planul tactic. Nu renunţ la luptă".

Scapă de vopsit părul!
Munteanu a promis că dacă Mordovia va scăpa de retrogradare îşi vopseşte părul în culorile clubului, roşu şi albastru. "Şi aşa nu am prea mult păr, nu-mi fac probleme", a declarat Dorinel într-un interviu din Sovieţki Sport, amintindu-şi de CM 1998, cînd s-a făcut blond la meciul România - Tunisia 1-1. Situaţia actuală însă îl scapă de un "tratament" capilar.

12 meciuri fără eşec are Dan Petrescu pe banca lui Dinamo Moscova, reuşind 8 victorii şi 4 egaluri

1-3 este scorul cu care Dorinel Munteanu a pierdut în ultimele trei etape, cu Alania, Volga şi Dinamo

"Am jucat bine în atac, mai ales în prima repriză, dar am făcut multe greşeli în apărare. Sînt mulţumit de victorie" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

"Nu mă sperie liga secundă. Am semnat un contract pe un an şi jumătate, rămîn şi dacă retrogradez" (Dorinel Munteanu, antrenor Mordovia)

569496-program-rusia.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  03 Mai 2013, 18:55

nu l-a retrogradat, doar i-a aratat cine e seful! :) Dar in etapa 27, Mordovia - Spartak Moscova e 2-1, iar Dinamo Moscova joaca la Krylya Sovietov, care acum e la 6 puncte in fata Mordoviei. Daca Mordovia mai urca un loc, macar va juca un baraj pentru a evita retrogradarea!

lucell
lucell  •  28 Aprilie 2013, 18:22
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Aprilie 2013, 06:31

Pe Dolarel l au retrogradat valoarea jucatorilor si faptul ca nu a obtinut prea multe puncte pana acxum ...nu Bursucea care este un antrenor mediocru si nu are nicio tactica ...Ma mir cum si a dat seama intr un tarziu ca echipa joaca prost in aparare ...oRICUM N O SA FACA NIMIC CA SA REABILITEZE ACEASTA DEFICIENTA .,..

Recunosti ca iti dai singur like la comentarii?:))

andreiyiy
andreiyiy  •  28 Aprilie 2013, 09:19
Postat de ave_biancorossi pe 28 Aprilie 2013, 07:55

in mod normal, dinamo va castiga toate cele 4 partide ramase de disputat pana la finalul acestei editii din Pervaia Liga. si va ocupa locul 4 in final. cea mai periculoasa contracandidata este spartak. dar, azi are un meci greu, cu zenit, si nu cred ca scoate mai mult de un punct. si mai au un meci ceva mai greu in ultimele 4 etape. celelalte 3 principale contracandidate la locul 3, kuban, terek si rubin au si ele meciuri dificile in ultimele 4 etape (cu anzhi, tska, sau intre ele).

Mda, numai ca Spartak are azi cu Anji nu cu Zenit.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează