INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

VIDEO L-au umilit pe ”Săpăligă"! » Al Kuwait nu a rezistat în faţa lui Bayern: 0-8

Pizarro a deschis balul (31), urmat de Green (48), Götze (58, 84), Thomas Müller (62, 65) și Thiago (83, 90)
Pizarro a deschis balul (31), urmat de Green (48), Götze (58, 84), Thomas Müller (62, 65) și Thiago (83, 90)

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 22:25

Arabii au început bine amicalul din Kuweit, dar au irosit toate ocaziile pe care şi le-au creat, unele uriaşe. După pauză au cedat definitiv.

"Sper să nu luăm goluri multe" - era singura dorinţă a lui Ion Marin (foto) înaintea amicalului cu Bayern. Dar campioana Europei n-a avut milă de Al Kuweit: 8-0! Un deznădămînt la care totuşi nimeni nu s-ar fi aşteptat după cum a decurs prima repriză.

Echipa pregătită de fostul antrenor al lui Dinamo, campion şi lider în Kuweit, le-a pus mari probleme nemţilor, însă nu şi-a materializat marile ocazii create, patru la număr. Iar Bayern n-a iertat-o. Din momentul în care şi-a turat motoarele, trupa lui Guardiola n-a mai putut fi oprită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
coszmin
coszmin  •  14 Ianuarie 2014, 11:25

asta e nivelul intre fotbalul profesionist si fotbalul din golf,qatar,arabia,emirate,etc.si cand mai apar pe la vreo televiziune olaroiu,sapaliga sau balaci ne spun noua ce investitii fac arabii.Tin minte acum 2 luni acest sapaliga se lauda pe la tv si spunea ce echipa buna are acolo si ca a castigat nu stiu ce cupa printului desertului.ca sunt remunerati cu foarte multi bani inteleg,dar sa nu confunde fotbalul din europa,fie el si din romania sau ungaria cu fotbalul din golf

Vezi toate comentariile (1)
Comentează