INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TORINO - LAZIO 0-1

VIDEO Lazio e tot mai aproape de Ligă! Ștefan Radu s-a accidentat: "Va fi o absență certă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2018 13:34

Lazio s-a distanțat la 4 puncte de Inter Milano, după ce a câștigat cu 1-0 meciul cu Torino, dar i-a pierdut pe Immobile, ruptură, și pe Ștefan Radu, cu întindere musculară la coapsă. Ambii vor rata cel puțin meciul cu Atalanta.

Cea mai prolifică ofensivă din Serie A nu a reușit decât un gol la Torino, dar a fost suficient ca Lazio să câștige (1-0) duminică seară, să egaleze Roma și să evadeze la 4 puncte de locul 5, păstrat de Inter.

Trupa lui Simone Inzaghi a plătit însă destul de scump victoria scurtă într-un joc în care Luis Alberto a ratat un penalty, la 0-0. Antrenorul a trebuit să consume două schimbări după o repriză, Immobile și Ștefan Radu ieșind accidentați.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Pierde titlul de golgheter?

Mai ușoară pare să fie leziunea musculară suferită de fundașul român, care s-a resimțit după o lansare a lui Lulici și o cursă pe stânga blocată de un adversar. "O întindere la coapsă și absență certă cu Atalanta", scrie presa italiană.

Griji mari provoacă însă golgheterul. Ciro s-a rupt după un sprint în careu și a fost înlocuit cu Felipe Caicedo după numai 13 minute. Riscă să rateze ultimele trei etape și ar putea pierde astfel și titlul de capocannoniere în Serie A, neavând decât două reușite mai mult decât Mauro Icardi (Inter), 29 față de 27! 

12 victoriiîn deplasare a reușit Lazio în acest campionat, record al clubului în Serie A. Biancocelestii au dat 84 de goluri în 35 de etape

11 goluri are Milinkovici-Savici, autorul reușitei cu Torino, 8 dintre acestea "afară". Luis Alberto, ce i-a centrat din corner, are 13 assisturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează