INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO / Loţi Boloni a fost umilit la debut. 1-5 cu PSG!

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Aseară, Lens a fost spulberată pe Parc des Princes la primul meci oficial cu antrenorul român pe bancă.


Va fi foarte greu pentru Boloni! Trebuie să salveze o echipă terminată psihic! Aseară, la debutul lui Loţi, Lens a fost sufocată la Paris! Umilită pe teren, 1-5, şi eliminată din "32"-imile Cupei Franţei. Vezi aici rezumatul partidei dintre PSG şi Lens (video)

Noul antrenor Sang et Or a încercat să-şi motiveze jucătorii într-o săptămînă şi, în prima repriză, au fost curajoşi, au avut două mari ocazii şi s-au ţinut aproape de PSG, care a înscris o singură dată, în urma unei faze fixe.

După pauză însă, sistemul 4-2-3-1 al lui Boloni a fost torpilat de erorile apărătorilor, depăşiţi în cascadă de adversari. În numai 13 minute, parizienii au făcut 4-0, iar Loţi a rămas şi fără Yahia, eliminat. A punctat şi Lens din penalty, dar s-a încheiat 5-1!

Acum, Lens nu mai are decît campionatul. E pe locul 19 şi se chinuie să rămînă în Ligue 1. Dacă va retrograda, îi va pierde şi pe Boloni, şi pe preşedintele Martel, ultimul anunţînd că îşi va da demisia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
drak
drak  •  09 Ianuarie 2011, 15:19

tataie boloni a cam luat apa pai da el zice ca nu-l intereseaza ce zice presa ca e arogant dupa care zice ca nu vine in Romania ca il critica ziarele, bre nea laszlo vezi ca ai probleme la mansarda

nea_silica
nea_silica  •  09 Ianuarie 2011, 14:22
Postat de cristichisu pe 09 Ianuarie 2011, 13:56

cineva se lauda ca are Scoala de antrenori franceza zilele trecute... se vede treaba ca stie foarte bine ce a invatat acolo...scorul spune tot!

Cristi, nu-l înghiţi pe Boloni, măcar atât e clar. Altceva: într-o săptămână nici Mourinho n-ar fi reuşit să refacă o echipă moralmente terminată, fără jucători de renume. On va voir, va urma. Atunci vei putea să-ţi expui părerea, documentat. Pentru cel ce postează sub tine: frumos, doar că Isten se scrie întotdeauna cu literă mare (fiind vorba de Domnul) :-)

maci_cfr
maci_cfr  •  09 Ianuarie 2011, 14:16

Antrenorul formatiei Lens este BOLONI LASZLO!Nu Loti,Boluni,Beloni,Lotico,si plm

Vezi toate comentariile (11)
Comentează