INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR - MALMO 4-0

VIDEO Lucescu se ceartă cu toată lumea și la victorie! L-a făcut praf pe Hațegan, iar cei doi au avut un duel verbal chiar pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 09:42

Șahtior a reușit primele goluri în această ediție de UEFA Champions League și totodată și primele puncte după 4-0 cu Malmo.

VEZI VIDEO

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, iar Mircea Lucescu l-a criticat pe acesta pentru că le-ar fi dat gratis cartonașe galbene lui Darijo Srna și Kucher, care vor lipsi cu Real Madrid.

Lucescu a fost la un pas să fie eliminat de Hațegan, cei doi avînd o chiar discuție aprinsă, iar antrenorul român a criticat după meci prestația fluierașului din țara noastră.

"Păcat, din nou trebuie să mă plîng de brigada de arbitri. Chiar dacă sînt conaționali, s-au comportat... Un meci spectaculos, un meci care plăcea publicului, l-au întrerupt de foarte multe ori. Supărarea mea vine din faptul că doi jucători importanți ai mei au primit cartonașe și vor lipsi cu Real Madrid.

Lui Darijo i-a dat cartonaș pentru simulare, eu am văzut penalty clar. Iar Kucher a preluat cu umărul, dar chiar dacă prelua cu mîna nu își făcea nici un avantaj.

Interpretările astea mă supără și sînt întotdeauna împotriva unor echipe de nivelul nostru. Cu Real Madrid n-ar fi îndrăznit cineva să le dea. Lui Darijo i s-a cartonaș și penalty după ce l-a lovit mingea în spate.

Eu sînt subiectiv, e vorba de emoții, dar voi privi cu atenție episoadele respective. E inadmisibil ca după acest 4-0 să rămînem cu aceste cartonașe", a spus Mircea Lucescu la Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1431275517175119
Petre Rabinca  •  11 Decembrie 2015, 16:59

sa-ti fie rusine dle Lucescu.De unde atita tupeu sa te iei de hATEGAN ?...ca asta e arbitru de arbitru.

carnag3
carnag3  •  04 Noiembrie 2015, 14:17

Tipic romanesc, nor Romanii nu stim sa fim uniti si de asta profita toate natiile din lumea asta . Nea Mircea eu zic sa te lasi de meserie daca tot suferi de mania persecutiei .

pma77
pma77  •  04 Noiembrie 2015, 12:39

lasa ca a vazut reluarile si s-a calmat :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează