INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - STANDARD 0-0

VIDEO Marin, eroic! Răzvan a rezistat în fața duelului cu Stanciu și Chipciu: Anderlecht - Standard 0-0

Răzvan Marin, stânga, nu i-a făcut nicio concesie lui Trebel (Anderlecht) // FOTO AFP
Răzvan Marin, stânga, nu i-a făcut nicio concesie lui Trebel (Anderlecht) // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 00:00

Răzvan și coechipierii de la Standard au rezistat în fața lui Stanciu și Chipciu deși au jucat aproape tot meciul în zece și au teminat în nouă.

Clasicul fotbalului belgian, Anderlecht - Standard, a început aseară cu o adevărată lovitură de teatru. Mladenovici s-a ciocnit cu Alex Chipciu, apoi l-a lovit ușor, cu palma, și a fost eliminat. Era minutul 1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Alex putea înscrie

În fața unui adversar deja în inferioritate, violeții s-au dezlănțuit. Stanciu a expediat o "torpilă" (4), portarul Gillet a scăpat balonul în față, dar Teodorczyk a ratat reluarea. Apoi, șutul lui Tielemans (6), respins de Gillet, și bara lui Trebel (8).

În minutul 21 și-a încercat șansa și Chipciu. Blocat. Răzvan Marin? Eroic, ca și colegii de la Standard: 0-0 la pauză. Și cu noroc, la șutul lui Alex scos de Gillet (45+1).

Nicușor, schimbat

Partea secundă a început tot cu o bară: Obradovici, "transversală"! Și un "galben" pentru Stanciu. Care a dispărut treptat din joc, până-n minutul 75, când, de la 12 metri, a tras în portar. Ocazie mare, în urma căreia antrenorul Rene Weiler l-a înlocuit.

A măturat tot

Standard s-a baricadat pe final în defensivă, cu Răzvan Marin măturând totul în fața careului lui Gillet. Belfodil a fost și el eliminat (89), dar Anderlecht tot n-a marcat. Iar derby-ul românesc din ProLeague s-a încheiat 0-0.

9-0a fost raportul șuturilor pe poartă în favoarea lui Anderlecht. Și 11-1 la cornere. Degeaba

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2017, 10:06

Un punct la Anderlecht in 9 oameni, nu-i rau deloc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează