INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / PREMIU

VIDEO » Marius Niculae, premiat în Grecia pentru golul cu PAOK

Marius Niculae prezentînd trofeul pentru cel mai frumos gol al etapei cu numărul 24 Foto: superleaguegreece.net
Marius Niculae prezentînd trofeul pentru cel mai frumos gol al etapei cu numărul 24 Foto: superleaguegreece.net

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 23:35

Marius Niculae este foarte apreciat la Kavala. Atacantul român a reuşit al doilea său gol la formaţia greacă în week-end-ul trecut în deplasarea de la Salonic, 2-0 cu PAOK. Românul mai punctase şi în partida cu Kerkyra, din urmă cu o lună.

Fotbalistul în vîrstă de 29 de ani a primit un premiu din partea Ligii Profesioniste de fotbal din Grecia (EPAE) pentru cel mai frumos gol al etapei cu numărul 24.

"Sînt foarte mulţumit pentru că am marcat de două ori pînă acum pentru Kavala şi pentru premiul obţinut. Golul cu PAOK a fost unul greu de marcat, dar m-am concentrat şi am reuşit să înscriu, deşi aveam mulţi adversari pe care trebuia să îi depăşesc. Avem un meci greu cu Asteras Tripolis, dar trebuie să continuăm pe aceeaşi linie pentru a ne atinge obiectivul. Ne aşteaptă şase finale, vom reuşi ce ne-am propus dacă vom avea aceeaşi seriozitate", a spus Marius Niculae.

Înaintea jocului de astăzi, Kavala ocupă poziţia a 5-a în clasamentul campionatului grec, cu 35 de puncte,  dar ar putea urca, prin jocul rezultatelor, cel puţin o poziţie în urma unui succes contra celor de la Asteras Tripoli, echipă aflată pe locul 14.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valah
valah  •  06 Martie 2011, 12:04

nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar "cainilor" le lipseste un spargator de ziduri ca niculae, in atac.

ndanio
ndanio  •  06 Martie 2011, 11:38

O mare enigma. Cand joaca in Liga I nu prea reuseste nimic, iar cand se duce in alta parte marcheaza numai goluri spectaculoase. Bravo Marius !

kanye
kanye  •  06 Martie 2011, 11:12

Sageata,deja ne e dor de tine.Multora ne-ai dat o palma cand te-am vrut plecat...acum cand vad ce se intampla la Dinamo...Ne lipsesti mult,si tu si Andrei...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează