INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO - INTER 0-7

VIDEO Martor la umilinţă » Cu Alexe rezervă, Sassuolo a fost călcată în picioare de Inter, 0-7!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2013 16:25

Sassuolo a defilat în Serie B, dar nu reuşeşte să facă faţă în prima ligă italiană. Echipa lui Marius Alexe a suferit a patra înfrîngere în tot atîtea meciuri jucate, 0-7 cu Inter Milano.

Au făcut senzaţie în Serie B, însă povestea frumoasă s-a terminat în vară. Primele meciuri ale lui Sassuolo în Liga 1 au spulberat iluziile fanilor şi au transformat micuţa echipă din nordul Italiei în principala favorită la retrogradare.

Click aici pentru VIDEO!

După trei eşecuri consecutive, Sassuolo a primit astăzi vizita celor de la Inter Milano. "Nerazzurrii" n-au avut deloc milă şi au făcut recital pe arena din Reggio Emilia, impunîndu-se cu 7-0! Golurile au fost marcate de Palacio, Taider, Pucino (autogol), Alvarez, Cambiasso şi Milito (dublă). La gazde, Marius Alexe a fost doar rezervă.

Argentinianul Milito a marcat două goluri la primul său meci după 7 luni de absenţă! Doar de zece minute a avut nevoie vîrful de 34 de ani pentru a înscrie, după ce a intrat în minutul 54 în locul lui Palacio. Milito nu mai jucase din februarie, cînd Inter a evoluat împotriva celor de la CFR Cluj, 2-0, în "şaisprezecimile" Europa League.

121 de minute a bifat Alexe în Serie A în tricoul celor de la Sassuolo

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (13)
plischi
plischi  •  23 Septembrie 2013, 06:13

eeeeeeeeh, daca intra alexe...

sakamoto
sakamoto  •  22 Septembrie 2013, 23:19

Cu exceptia lui Maxim care alearga 12 km intr-un meci, nici un fotbalist roman, de la Chivu si Mutu, n-a reusit sa se impuna cit de cit in fotbalul mare. N-au valoare. Chiar nu se poate fara campionat de copii, juniori si tineret-sperante. Cind fostul presedinte de la FRF Mircea Angelescu a fost inlaturat de la FRF , fotbalul romanesc a murit... Nu imediat, incet-incet. Fotbalul condus de Sandu nu i-a produs pe Hagi, Gica Popescu, Dan Petrescu, Sabau, Dorinel Munteanu, Stelea, Ilie Dumitrescu etc. NU! Nasu i-a descoperit si format pe Corpodean, Balaj, Coltescu, Tudor, Avram, Petrescu, Duru si alti penali! Dupa nasu potopul!Salve!

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  22 Septembrie 2013, 22:08
Postat de travk pe 22 Septembrie 2013, 17:18

toti sclavusii de la dinamu tipau ca nu joaca Ruse la Sevilla, dar Alexe al lor nu are loc nici la viitori retrogradati Sasuke astia hahah

pai rusescu era marele idol al taranilor stelisti........pe alex il injurau majoritatea suporterilor la meciurile lui dinamo

Vezi toate comentariile (13)
Comentează