INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Mărturisire neașteptată a lui Boloni: "Niciodată n-am vrut să fiu antrenor, alta era vocația mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 17:52

Ladislau Boloni, românul de pe banca lui Royal Antwerp, a mărturisit în cadrul unui interviu pentru site-ul oficial al clubului că și-ar fi dorit să îmbrățișeze cariera de medic stomatolog în detrimentul celei de antrenor. 

"Am lucrat ca dentist timp de 6 ani, dar în paralel am fost implicat și în fotbal. Țînând cont că în fotbal am ajuns la un anumit nivel, destul de înalt, am jucat la echipa națională, am avut parte de niște facilități în meseria mea de dentist.

Lucram de plăcere, oricum, salariul nu era important pentru mine. Era vocația mea, dar e o mică ironie la mijloc: m-am pregătit pentru a fi dentist, dar când am plecat din România în Belgia a trebuit să spun stop acestei meserii, gândindu-mă că o voi relua mai târziu, ca e ceva temporar. Niciodată n-am vrut să devin antrenor de fotbal, niciodată. Iar acum nu mai sunt deloc dentist, ci antrenor!", a declarat Boloni.

În vârstă de 64 de ani, Boloni a antrenat de-a lungul carierei la Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al Khor, Al-Ittihad și Royal Antwerp. Boloni a fost și selecționer al naționalei, funcție pe care a ocupat-o între 2000 și 2001. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
George
George  •  27 Noiembrie 2017, 21:26

De asta te apreciem noi pe tine ........chilotii, esti corect, cum sunt toti ***.......stim ca asta este motivul ptr. care nu ai facut nimic ca atrenor.........nu ai vrut sa fi antrenor si atunci........viata asta ti-a dat, sa fi un nimic.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close