INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Meci de coşmar pentru Costel Pantilimon » Românul a încasat un sac de goluri de la Aston Villa

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 18:58

Sunderland, formaţie pentru care apără Costel Pantilimon, a fost învinsă în Premier League cu 0-4 de Aston Villa.
La primele două goluri încasate, românul are partea sa de vină. Benteke, în minutul 16, a trimis cu latul de la 11 metri la colţul scurt printre picioarele unui fotbalist de la Sunderland.

Vezi VIDEO cu toate golurile primite de Costel Pantilimon

A doua reuşită a celor de la Villa a venit două minute mai tîrziu, cînd Pantilimon a ieşit prea mult în lateralul careului, iar Agbonlahor a trimis pe lîngă piciorul portarului.

Golul trei a fost marcat tot de Agbonlahor, în minutul 37, cu un şut la colţul lung din interiorul careului, asta după ce fotbalistul a făcut ce a vrut din apărarea lui Sunderland.

Ultima reuşită a purtat semnătura lui Benteke şi a fost realizată cu un minut înainte de pauză. Fotbalistul a primit o centrare de la Bacuna şi a marcat cu capul din 7 metri.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
redshow
redshow  •  15 Martie 2015, 08:11

Cui ii pasa ??Cine e asta ???

alexgsp
alexgsp  •  15 Martie 2015, 04:05

Este pacat ca va certati pe un meci de fotbal. Apararea este foarte slaba , Pantelimon nu a avut nimic de facut la nici un gol. Cind adversarii trec ca prin smintana de aparare portaru este executat , jucatorii din 2015 nu sint cei din 80s ,90s sau 2000. Fotbalul este mult mai atletic fotbalistii primesc bani seriosi si au o pregatire superioara. Pantelimon este portar bun dovada ca antrenorul nu l-a schimbat. Sint Stelist dar orice jucator roman este roman inainte de a juca pentru o echipa . Terminati cu atacuriile caci nu face cinste nimanui. Fotbalul nostru se degradeaza din lipsa de investitori , toti sint vinati pt motive politice pt a distrage atentia romanului de rind de la Fraude.

submarina
submarina  •  14 Martie 2015, 22:21

Mda... meci si rezultat de care Panti ar trebui sa uite cat mai repede.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close