INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - ȚSKA SOFIA 2-1

VIDEO Moți a adus victoria lui Ludogoreț în derby-ul cu echipa lui Edi Iordănescu

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 17:57

Ludogoreț a învins ȚSKA Sofia, echipa antrenată de Edi Iordănescu, scor 2-1, după ce golul decisiv a fost marcat de Cosmin Moți.

De data aceasta n-a mai marcat Claudiu Keșeru, care în ultimele 5 jocuri a înscris 8 goluri. Prima reușită a meciului a aparținut lui Wanderson, în minutul 28, apoi Moți a marcat în minutul 62 cu capul. Oaspeții au revenit în joc abia în prelungirile meciului prin Culma.

Ludogoreț e pe locul 2 în Bulgaria, cu 31 de puncte la fel ca liderul Levski, care are și un meci în plus. ȚSKA Sofia e pe poziția a 5-a, cu 21 de puncte.


Лудогорец - ЦСКА-София 2:1 de bukakkeland123

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
mal.
mal.  •  05 Noiembrie 2016, 19:12

Ludogoreț a condus cu 2-1 după ce a condus cu 2-0. Care gol a fost decisiv? TSKA a marcat în prelungiri... Sunteți caraghioși!

sherlock
sherlock  •  05 Noiembrie 2016, 21:06

Să râdem cu Edy Iordănescu (II): Edi Iordănescu, 38 de ani, a devenit oficial antrenor la ȚSKA Sofia. I-au fost alături la prima conferință Hristo Stoicikov, Dimităr Penev și Plamen Markov, trei nume mari ale fotbalului bulgar. Edi, 38 de ani, a acceptat provocarea cu încredere maximă: "Așteptări mari? Sunt gata! Sunt pregătit! O echipă tânără, nouă, nu va fi ușor, dar va fi o poveste frumoasă și interesantă". La final, un mesaj pentru suporteri: "Jobul meu începe din clipa asta. Nu pot să le promit fanilor că voi schimba jocul ȚSKA de la o zi la alta, însă le promit că vom ieși pe teren să câștigăm. Meci de meci. Filosofia se naște din istoria clubului. Stilul defensiv nu e emblema ȚSKA, așa că vom ataca".

babahuda
babahuda  •  05 Noiembrie 2016, 18:52

"apoi Moți a marcat în minutul 62 cu un șut cu stângul din interiorul careului."..a fost o lovitura superba de cap a lui moti ..sutul se da cu alea cu care mergi ,loviturile de cap se dau cu ala cu care trebuie sa aiba in componenta creier si implicit neuroni sa puteti srie exact ce vad ochii ..se pare ca cel ce a scris nu are in concordanta cele doua .creieru cu neuroni si vederea ..una din ele ii joaca feste ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează