INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Nicoliţă lăudat iar în presa franceză: ”A fost un permanent pericol pentru Sochaux”

Nicoliță e stăpînul flancului drept al lui St. Etienne
Nicoliță e stăpînul flancului drept al lui St. Etienne

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 10:20

Bănel Nicoliţă continuă să atragă laude în presa din Hexagon. După meciul cîştigat de St. Etienne în faţa lui Sochaux, 1-0, cînd mijlocaşul român a bătut cornerul decisiv, cotidianul ”L'Equipe” l-a notat cu 6 şi l-a caracterizat astfel: ”Nicoliţă nu doar că a oferit pasa de gol pentru lovitura de cap a lui Zouma, dar el a fost un permanent pericol la loviturile libere, găsind chiar bara transversală a porţii apărate de Cros (54)”. Acelaşi ziar a remarcat şi ”şutul în diagonală trimis de român în minutul 10, puţin pe lîngă buturi”.

În schimb, ”Le Progres” a scris despre ”rolul tot mai important pe care Nicoliţă a ajuns să-l joace la St. Etienne”. Iar ”Le Parisien” a notat că Bănel ”tinde să devină unul dintre liderii echipei sale”. Antrenorul Galtier a completat: ”Am jucat mai direct în repriza secundă. Bănel a avut o contribuţie esenţială”.

Vezi mai jos un video cu bucuria ”verzilor” la vestiare.

Prin victoria  cu Sochaux, semnată de tînărul fundaş Kurt Zouma (17 ani, două goluri în 11 partide), St. Etienne a urcat pe locul 6, cu 33 de puncte în 20 de etape de Ligue 1.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ellenvarjak23
ellenvarjak23  •  15 Ianuarie 2012, 15:56

Bravo,Banele!

teilandezu
teilandezu  •  15 Ianuarie 2012, 14:50

Banele , felicitari ! Sint rapidist , dar ma bucur pentru tine . Tine-o tot asa .

nicolae_mirel
nicolae_mirel  •  15 Ianuarie 2012, 14:44

Bravo Banel!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează